Gyomaendrőd város

Gyomaendrőd Város - Hírek

Pályakezdők állásbörzéje Gyomaendrődön

Pályakezdők állásbörzéjét tartották meg május 29-én Gyomaendrődön a munkaügyi központ kirendeltségén.

Várfi András, polgármester megnyitójában elmondta, a városban jelenleg 1514 álláskereső él, közülük 127 pályakezdő, remélhetően a mostani börzén minél többen munkahelyet találnak. Tímárné Búza Ilona kirendeltségvezető ehhez hozzátette, hogy 116 állást tudnak fölajánlani, tehát remélhetőleg – különböző támogatások igénybevételével – többen megtalálják megélhetésüket. A rendezvényen kirendeltségvezető ismertette a „Mi leszek, ha nagy leszek” címmel meghirdetett rajzpályázatuk eredményét. A legjobb rajzott Farkas Márk, a Kis Bálint Általános Iskola tanulója küldte be, második Rostás József lett, ugyanabból az intézményből, a harmadik helyezett Dógi Nikoletta lett, a Rózsahegyi Kálmán Általános Iskola tanulója. Az állásbörze alkalmával, különböző elhelyezkedésüket segítő szolgáltatásokat is nyújtott a kirendeltség a fiataloknak.

allasborze1_nagy_200_20080530105825_43.JPG

Gyomaendrőd Online - Várfi András, polgármester is úgy látja nem könnyű ma a pályakezdők helyzete   

 

allasborzer2_nagy_349_20080530105825_732.JPG

Gyomaendrőd Online – Gyomaendrőd polgármestere Farkas Márkkal és Rostás Józseffel, a rajzpályázat első és második helyezettjével.

Fórum ->> Pályakezdők állásbörzéje Gyomaendrődön

Képeslap : kepeslap.mconet.biz

Gyomaendrőd Online: gyomaendrod.mconet.biz

Gyomaendrőd linkajánló: gyomaendrodlink.mconet.biz  

A hír támogatója: Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés. Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu