Gyomaendrőd város

Gyomaendrőd Város - Hírek

Ökoiskola Gyomaendrődön

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium, a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium pályázatot hirdetett az „Ökoiskola” cím elnyerésére.

A cím azoknak az iskoláknak az elismerését szolgálja, melyek átgondoltan, intézményesítetten, rendszerszerűen foglalkoznak a fenntarthatóság pedagógiájának gyakorlati megvalósításával. A Kis Bálint Általános Iskola és Óvoda pozitív elbírálásban részesült. Az „Ökoiskola” cím elnyerése az iskolák számára a következő előnyökkel jár: - A nemzetközi kritériumokkal összhangban kialakított magyar „Ökoiskola” kritériumrendszer az iskola megkülönböztető minőségjelzője, mely vonzóvá teszi az iskolát a szülők számára, és pozitív külső visszajelzést jelent az iskola munkájáról a fenntartó számára. - Az állami kezdeményezésre létrejövő hálózat iskolái nagyobb eséllyel vesznek részt a környezeti nevelési, a fenntarthatóság pedagógiájával kapcsolatos pályázatokon. - A cím elnyerője az Ökoiskolák Hálózatának tagja lesz, hazai és nemzetközi kapcsolatrendszere bővül, a Hálózat programjai segítik szakmai fejlődését. A cím három évig érvényes.

kisb_isk_57_20080604143230_575.jpg A gyomaendrődi Kis Bálint Általános Iskola és Óvoda

 Fórum ->> Ökoiskola Gyomaendrődön

Képeslap : kepeslap.mconet.biz

Gyomaendrőd Online: gyomaendrod.mconet.biz

Gyomaendrőd linkajánló: gyomaendrodlink.mconet.biz

A hír támogatója: Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés. Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu