Gyomaendrőd város

Gyomaendrőd Város - Hírek

Nyertes pályázó a gyomaendrődi Kner Imre Gimnáziumban

A 2008-as tanévben gazdasági témájú pályázatot hirdetett az OTP Bank Fáy András Alapítványa középiskolás diákok számára.

A megadott határidőn belül egy gazdasági témájú (karrier, üzlet, pénzügy), terjedelmes fogalmazást, egy interjút egy környezetünkben élő vállalkozóval, cégvezetővel, és ezekhez csatoltan egy motivációs levelet kellett benyújtani az alapítványhoz.

 

A több mint 100 beérkezett pályázat közül Medve Barbara a Kner Imre Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium 12/C osztályos tanulója, pályaművét is beválasztották az öt nyertes munka közé. Az ezzel járó nyereményt egy digitális fényképezőgép és ösztöndíj jelentette.

 

Az ünnepélyes díjátadóra szeptember 19-én került sor a budapesti OTP Bank Pénztörténeti Gyűjteményében, ahol átvehették a nyereményeiket és aláírták az ösztöndíjról szóló szerződéseket. Az egy évre szóló ösztöndíj feltétele, hogy minden hónapban két, szintén gazdasági témájú cikket kell készíteniük, amelyek az intézmény honlapján olvashatóak.

A Magyar Nemzeti Bank Látogatóközpontjában folytatták a napot,ahol megismerkedhettek a pénz történetével és a mai modern banki eszközökkel is. Az ünnepséget az OTP éttermében zajló ebéd zárta.

 

Fórum  ->>     Nyertes pályázó a gyomaendrődi Kner Imre Gimnáziumban

 

Képeslap : kepeslap.mconet.biz

 

Gyomaendrőd Online: gyomaendrod.mconet.biz

 

Gyomaendrőd  linkajánló: gyomaendrodlink.mconet.biz

 

 

A hír támogatója:

 

Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.

Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás

Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu