Gyomaendrőd város

Gyomaendrőd Város - Hírek

Nagyenyedi labdarúgók Gyomaendrődön

Nagyenyedi labdarúgók Gyomaendrődön

A Gyomaendrődi FC meghívására február 20-22. között városunkban tartózkodott Nagyenyed testvérváros labdarúgó csapata. A két sportegyesület vezetői az elmúlt év végén állapodtak meg arról, hogy a testvérvárosi kapcsolatot kiszélesítésére barátságos mérkőzés keretében a labdarúgó csapatok évenként egy-egy alkalommal találkoznak.

bevonulas_a_merkozesre_resize_689_20090224140551_174.jpg

 

Bevonulás a mérkőzésre.

A kapcsolat első lépéseként a nagyenyedi labdarúgók látogattak el Gyomaendrődre, és töltöttek el egy kellemes hétvégét. A labdarúgók, a 27 fős küldöttség ezen a hétvégén ismerkedett a város nevezetességeivel, valamint barátságos mérkőzést játszottak a csapatok az endrődi sportpályán. A nagyenyedi küldöttség tagja volt Mihai Horatiu Josan, a város polgármestere, Martin Florea, a sportegyesület vezetője, valamint több sportvezető. A mérkőzés kezdőrúgását Mihai Horatiu Josan és Csányi István Gyomaendrőd alpolgármestere végezte el.


kezdorugas_resize_224_20090224140551_409.jpg


 

A kezdőrugáshoz készülődnek.

Sajnos az időjárás nem fogadta kegyeibe a csapatokat, az elmúlt napok havazásai miatt hóborította pályán mérkőztek meg egymással. Ennek ellenére színvonalas, élvezetes jó mérkőzést vívtak egymással a csapatok, ahol a nagyenyedi labdarúgók győztek 3:2 arányban. Ezt követően a csapatok és a delegáció tagjai közös vacsorán vettek részt, ahol igen jól érezték magukat. A nagyenyedi labdarúgók kedves ajándékkal lepték meg a gyomaendrődi játékosokat, hogy emlékezzenek e testvérvárosi találkozóra.

nagyenyedi_labdarugok_resize_79_20090224140551_515.jpg

 

Nagyenyed labdarugó csapata.

A vezetők megállapodtak abban, hogy ezt a kapcsolatot a továbbiakban is ápolni fogják, és évente találkoznak a két város labdarúgói barátságos mérkőzésen. Ezt szem előtt tartva meg is hívták a gyomaendrődi labdarúgókat a nyár folyamán a visszavágó mérkőzésre, a meghívást a házigazdák természetesen örömmel elfogadták.

 

vezetok_a_sportpalyan_resize_371_20090224140551_686.jpg

 

A két testvérváros vezetői is felsétáltak a pályára.

 

Fórum ->> Nagyenyedi labdarúgók Gyomaendrődön

 

Képeslap : kepeslap.mconet.biz

 

Gyomaendrőd Online: gyomaendrod.mconet.biz

Gyomaendrőd linkajánló: gyomaendrodlink.mconet.biz

 

A hír támogatója:

Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.

Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás

Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu