Gyomaendrőd város

Gyomaendrőd Város - Hírek

Melléképület égett Gyomaendrődön

Június 25-én a hajnali órákban jelzés érkezett a gyomaendrődi tűzoltókhoz, miszerint Gyomaendrődön a Rózsa Ferenc utcában melléképület ég.

mellekepulet1_005_resize_114_2008062792618_116.jpg

A tűzesethez a szarvasi tűzoltóság és a gyomaendrődi önkéntesek gépjárműfecskendője kezdte meg a vonulást, valamint mezőtúri és szeghalmi egységeket is riasztották a segítségnyújtáshoz. A káresethez elsőként a szarvasi, majd néhány perccel később gyomaendrődi egység érkezett ki. A tűz körülhatárolását (terjedésének a megakadályozását) a szarvasi és a gyomaendrődi tűzoltók közösen végezték el, az égő épület teljes eloltását a mezőtúri tűzoltók segítségével fejezték be. A faszerkezetes melléképület és a benne tárolt méhészeti felszerelés teljes egészében megsemmisült, valamint a lakóépület teteje mintegy tíz négyzetméteren megsérült, így szükségessé vált a tetőszerkezet bontása. Szerencsére személyi sérülés nem történt, a szarvasi és a gyomaendrődi tűzoltók együttes gyors beavatkozásának köszönhetően nem keletkezett nagyobb kár.

mellekepulet2_030_resize_902_2008062792618_6.jpg

Fórum ->> Melléképület égett Gyomaendrődön

Képeslap : kepeslap.mconet.biz

Gyomaendrőd Online: gyomaendrod.mconet.biz

Gyomaendrőd linkajánló: gyomaendrodlink.mconet.biz  

A hír támogatója: Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés. Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu