Gyomaendrőd város

Gyomaendrőd Város - Hírek

Korszerűsített ügyfélszolgálat a gyomaendrődi földhivatalban

Az informatika segítségével korszerűsödött az ügyfélszolgálat a gyomaendrődi földhivatalban.

Az év elején létszámleépítést hajtottak végre a gyomaendrődi földhivatalban, mely elsősorban a térképi nyilvántartást végző munkatársakat érintette. Várfi András polgármester a közelmúltban levelet írt a Békés Megyei Földhivatal vezetőjének, amelyben aggodalmát fejezte ki azért, hogy az eddig nyújtott szolgáltatások színvonala esetleg sérülhet a leépítések miatt.

foldhivatal_nagy_498_20080313131200_670.JPG

Gyomaendrőd Online – Azok, akik a földhivatal internetes rendszerében a TakarNetben is regisztráltatják magukat, az interneten keresztül hamarosan saját számítógépükkel is elérhetik a szükséges adatokat.

A levélre reagálva március elején a Békés Megyei Földhivatal vezetője egy rendszerbemutatót szervezett, amelynek keretében bemutatták a DatView térképnyilvántartó és lekérdező szoftvert. A bemutatott rendszer lényege, hogy nemcsak az adott földhivatal illetékességi területének ingatlan adatait lehet lekérdezni, hanem az ország valamennyi földhivatalában nyilvántartott ingatlan adatát, melyről helyben kinyomtatható a jó minőségű helyszínrajz is. Így az ügyfeleknek nem kell lakóhelyüktől esetleg több száz kilométerre is elutazniuk, a szükséges adatokat, dokumentumokat helyben is beszerezhetik.

Fórum - Korszerűsített ügyfélszolgálat a gyomaendrődi földhivatalban

Képeslap : kepeslap.mconet.biz

Gyomaendrőd Online: gyomaendrod.mconet.biz

Gyomaendrőd linkajánló: gyomaendrodlink.mconet.biz  

A hír támogatója: Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés. Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu

Szerkesztette: Molnár Lajos

Várfi András polgármester