Gyomaendrőd város

Gyomaendrőd Város - Hírek

Jubileumi sajtfesztivál Gyomaendrődön 15 ezer látogatóval

Május 1-2-án immáron 10. alkalommal rendezték meg a Nemzetközi Sajt- és Túrófesztivál a Bethlen Gábor Szakképző Iskola udvarán.

sajtfeszt2_nagy_951_20080508105722_244.jpg

Gyomaendrőd Online – Sokan megkóstolták a sajtokat

A második nap programját a VII. Suttyomba Népzenei Fesztivál színesítette. A két napos rendezvényen mintegy 15 ezer látogató volt kíváncsi, a szakkiállítók folyamatos kóstoltatással kedveskedtek az érdeklődőknek. A szakkiállítók mellett különbféle vásárosok, illetve kézműves foglalkozások várták a látogatókat. A gyerekek szórakoztatásáról vidámpark, légvárak, trambulin, íjászok, arcfestők, gyöngyfűzők, mézes kalácsosok gondoskodtak. Gyomaendrőd városát a tűzoltó egyesület, Komédiás Kör, Kner Tánc-sport Egyesület, Rumba Táncklub, Színfolt Mazsorett Csoport, valamint a népzenei fesztiválon a Körösmenti Táncegyüttes színvonalas előadásai képviselték.

 sajt_es_turo_049_nagy_994_20080508105723_71.jpg

Gyomaendrőd Online – Több mint tízezren voltak kíváncsiak a két nap eseményeire

Fórum ->> Jubileumi sajtfesztivál Gyomaendrődön 15 ezer látogatóval

Képeslap : kepeslap.mconet.biz

Gyomaendrőd Online: gyomaendrod.mconet.biz

Gyomaendrőd linkajánló: gyomaendrodlink.mconet.biz A hír támogatója: Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés. Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu