Gyomaendrőd város

Gyomaendrőd Város - Hírek

Hét éves a Gyomaendrődi Idősekért Alapítvány

Elsősorban ellátottaink hozzátartozók, helyi vállalkozók, az intézménnyel valamilyen kapcsolatban lévő személyek befizetéseiből, illetve rendezvények tombola bevételeiből származnak az alapítvány bevételei.

A gyomaendrődi idősek életszínvonalának emeléséhez bárki hozzájárulhat az alapítvány számlájára történő befizetéssel, valamint az adó 1%-ának felajánlásával. (Postai úton történő befizetés esetén csekket az intézményben tudunk adni). Számla szám: 11733120-20007645 Adószám: 18380242-1-04 Első perctől kezdve szoros és igen jó kapcsolatot tart a Térségi Szociális Gondozási Központtal. Lehetőségeihez mérten segíti munkánkat, anyagi támogatást is nyújt a gondozáshoz szükséges eszközeink pótlására, / pld: vérnyomás- és vércukorszint mérők, masszírozók, stb, / időseink kulturális rendezvényekre, / pld: operett – est, színházi előadás, kiállítás, stb, / való eljutásához, akár jegyek vásárlásával, akár a buszköltségek átvállalásában. Május hónapban a kerti ülő alkalmatosságok beszerzése volt a cél, így intézményünk ellátottait 29 db műanyag székkel ajándékozta meg az alapítvány. Intézményünk minden ellátottja és dolgozója nevében köszönetet mondok az alapítványnak segítőkész munkájáért, elsősorban Hangya Lajosnénak, kuratórium elnökének, aki folyamatosan figyelemmel kíséri munkánkat és lehetőség szerint hozzájárul a gondozás színvonalának emeléséhez. Bízunk benne, hogy az alapítvány és az intézmény között létrejött jó kapcsolat még sok-sok éven át megmarad.

Mraucsik Lajosné

intézményvezető

adomany_szekek_nagy_297_2008061092711_396.jpg

Gyomaendrődi Online – Az alapítvány adományaként kapta az intézmény a székeket.

Fórum ->> Hét éves a Gyomaendrődi Idősekért Alapítvány

Képeslap : kepeslap.mconet.biz

Gyomaendrőd Online: gyomaendrod.mconet.biz

Gyomaendrőd linkajánló: gyomaendrodlink.mconet.biz  

A hír támogatója: Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés. Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu