Gyomaendrőd város

Gyomaendrőd Város - Hírek

Gyomaendrődön konyhaüzemeltetőket keresnek

Gyomaendrőd önkormányzata március 27-én megtartott ülésén úgy határozott, hogy kiadásainak csökkentése érdekében közbeszerzési eljárás keretében meghirdeti a Kis Bálint Általános Iskola és Óvoda, illetve a Rózsahegyi Kálmán Kistérségi Általános Iskola konyhájának üzemeltetését három évre.

Az elmúlt időszakban a polgármesteri hivatal szakemberei azt vizsgálták, miként üzemeltethetnék tovább koncesszió formájában a két konyhát a jelenlegi élelmezésvezetők. Árajánlatuk szerint a Kis Bálint Általános Iskola konyhája az elmúlt évihez képest 1,5 milliós többlettámogatást kér, csupán a Rózsahegyi Kálmán Általános Iskolánál érnének el 2,5 millió forint megtakarítást. Ezzel a megoldással az önkormányzat nem érné el az eredeti célját, hogy kevesebbe kerüljenek a konyhák üzemeltetése. A konyhák üzemeltetése iránt helyi és vidéki vállalkozások is érdeklődnek.

testulet_nagy_939_20080407122656_119.JPG

Gyomaendrőd Online - Képviselő-testületi tagok, előtérben Gellai Józsefné

Fórum ->> Gyomaendrődön konyhaüzemeltetőket keresnek

Képeslap: kepeslap.mconet.biz

Gyomaendrőd Online: gyomaendrod.mconet.biz

Gyomaendrőd linkajánló: gyomaendrodlink.mconet.biz

A hír támogatója: Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés. Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu