Gyomaendrőd város

Gyomaendrőd Város - Hírek

Gyomaendrődi gyerekek a KVÍZESÉS környezetvédelmi versenyen

A békéscsabai Vásárhelyi Pál Műszaki Szakközépiskola és a Békés Megyei Vízművek Zrt. hirdette meg közös környezetvédelmi versenyét. A Vásárhelyi Pál Műszaki Szakközépiskolában rendezett négyfordulós elődöntőn összesen 38 tanulónk vett rész. A Kis Bálint Általános Iskola és Óvodából a legjobbak jutottak a döntőbe.

Nagy örömünkre a versenyt Debreceni Attila, iskolánk 8.b osztályos tanulója nyerte meg. Nyereménye: pénzjutalom és egy éves uszodabérlet, amelyet Békéscsabán használhat fel. Kovács Dániel és Szonda Benjámin 7.b osztályos tanulók a hetedik helyen végeztek, értékes könyvjutalomban részesültek. Kéri Virág pedig tizenkettedik helyezett lett. A döntőbe jutottak még Szurovecz Lúcia, Dajkó Nóra, Lakatos Fruzsina és Hunya Gréta tanulóink. Felkészítőjük Szurovecz Zoltánné matematika-kémia szakos tanárnő.

debreceni_attila_nagy_927_2008040494059_193.jpg  

Gyomaendrőd Online – A verseny győztese Debreceni Attila 8. b osztályos tanuló

 Fórum - Gyomaendrődi gyerekek a KVÍZESÉS környezetvédelmi versenyen

Képeslap : kepeslap.mconet.biz

Gyomaendrőd Online: gyomaendrod.mconet.biz

Gyomaendrőd linkajánló: gyomaendrodlink.mconet.biz  

A hír támogatója: Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés. Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu