Gyomaendrőd város

Gyomaendrőd Város - Hírek

Gyomaendrőd nyert a Kihívás napján

Gyomaendrőd nyert a Kihívás napján
Megmozdult a város! Hetedik alkalommal vett részt Gyomaendrőd a Kihívás napja rendezvénysorozaton, ahol reggeltől késő estig voltak sportrendezvények. Délelőtt még az eső ugyan tett kísérletet arra, hogy keresztbe húzza a számításainkat, de délutánra már az időjárás is a kezdeményezés mögé állt és gyönyörű időben zajlottak a pulzusszám növelő megmozdulások.
A Vinkovics Norbert programszervező által összefogott nap jól elő volt készítve, településünk intézményeiben megállás nélkül igyekezett mindenki kivenni a részét a feladatból. Az iskolák külön említésre méltóak, az órarendeket átszervezve igyekeztek megoldani, hogy minden gyermek minél több aktivitásban vegyen részt. Délután már a szakosztályokban folyt a munka, kibővített edzésekkel játékos formában minden egyesület növelte és csak növelte a regisztrált aktivitások számát! Zajlott az sportélet az uszodában, labdarúgó pályán, sportcsarnokban, tornatermekben és minden mozgásra alkalmas helyen.

Az est záró programja ezúttal is a futás volt. A Lidl áruház parkolójából Vaszkán Gábor testnevelő tanár irányításával egy népes csapat indult el nagyon fegyelmezett formában, melyhez a Penny áruháztól csatlakozott a Lakatos Tibor testnevelő tanár által összeverbuvált csapat és a Rocky filmet idéző formában futott a lakosság a Sportcsarnok bejáratához, ahol Hunya Jolán mazsorett csapata rendkívül látványos bemutatóval várta a résztvevőket.

Várfi András polgármester meleg baráti szavakkal gratulált a résztvevőknek és jelentette be, hogy a hetedik próbálkozás sikerrel zárult, Gyomaendrőd városa kategóriájában első helyen végzett!

Vinkovics Norbert - Köszönjük a Skylotec, Mammutec és a Hídknap Faipari Kft-nek, hogy ebben az évben először csatlakoztak a kihívás napjához, mellyel segítették az első hely megszerzését, külön köszönet a város összes ovodájának kiemelkedő teljesítményükért, valamint a Narancs Turinak és a Harang Sörözőnek, akik az ásványvizeket és üdítőket ajánlották fel.
A beszámolót készítette Vaszkán Gábor testnevelő tanár