Gyomaendrőd város

Gyomaendrőd Város - Hírek

Gyomaendrőd belterületi útépítésre nyert

Gyomaendrőd önkormányzata nyert a Selyem út harmadik szakaszának megépítésére, így a Selyem út végig szilárd burkolatúvá válik, és ez segíti az ipari park megközelíthetőségét is.

Gyomaendrőd Város Önkormányzata pályázatot nyújtott be a DAOP-2007-3.1.1/B – Önkormányzati és állami tulajdonú belterületi, valamint önkormányzati külterületi közutak fejlesztése c. pályázati kiírás keretében a Selyem út III. ütemének megépítésére. A pályázat támogatásban részesült, a beruházás összköltsége 46 276 177,-Ft, a megítélt támogatás 39 334 750,-Ft, a fennmaradó 6 941 427 Ft-ot az önkormányzat saját erőből finanszírozza. A tervezett útszakasz az Ipartelepi út és a Kulich Gyula utca között épül meg, elsősorban a Gyomaszolg Ipari Park Kft. könnyebb, több irányból történő megközelíthetősége, és a 46. sz közút tehermentesítése érdekében. A Selyem út I. és II. üteme a korábbi években már megvalósult, a III., 325 m hosszú szakasszal a Selyem út végig szilárd burkolatúvá válik, mely a már említett Ipari Park megközelíthetősége érdekében nagyon fontos, továbbá gyűjtőútként is funkcionál.

varoshaza_nagy_228_20080505173305_679.JPG

Gyomaendrőd Online – A város kihasználja a pályázati lehetőségeket.

Fórum - Gyomaendrőd belterületi útépítésre nyert

Képeslap : kepeslap.mconet.biz

Gyomaendrőd Online: gyomaendrod.mconet.biz

Gyomaendrőd linkajánló: gyomaendrodlink.mconet.biz  

A hír támogatója: Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés. Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu