Gyomaendrőd város

Gyomaendrőd Város - Hírek

Felhívás - Mindenki ebédel

Felhívás - Mindenki ebédel
Gyomaendrőd Város Önkormányzata pályázatot nyújtott be a Raiffeisen Bank Zrt és a Gyermekétkeztetési Alapítvány Közös pályázati felhívása szerint hátrányos helyzetű, nehéz sorban élő gyermekek étkeztetésének kiegészítése érdekében.
Támogatás elnyerése esetén a program keretei között 2012. július 25. és 2012. december 31. között valamennyi hétvégére 1-1 adag, a nyári szünetre naponta 1-1 adag ennivaló juthat el a rászoruló gyermekekhez. A pályázatra az ország valamennyi települési önkormányzata meghívást kapott, de csak 10 települést részesítenek majd támogatásban.
A határidőig beérkezett pályázatokat az alapítvány kuratóriuma és külső tanácsadói értékelték, melynek eredménye szerint Gyomaendrőd egyike azon 20 településnek, melyek közül a 10 nyertes pályázó kiválasztásra kerül.
Az érintett 20 település felkerül a facebook.com weboldalra, nyilvános szavazásra. A nyilvános szavazáson minden olyan magyar és külföldi állampolgár részt vehet, aki regisztrált facebook-tag. A szavazásra 2012. július 2-16. között lesz lehetőség, minden e-mail címről (serverről) maximum 3 szavazat küldhető.
A nyertes pályázók (maximum 10 település) az internetes szavazáson legtöbb szavazatot kapott településekből kerülnek ki. A támogatható gyermekek száma összesen kb. 250 lesz, tehát településenként várhatóan 25 fő.

Kérünk mindenkit, támogassa szavazataival Gyomaendrőd Város Önkormányzatának pályázatát!