Gyomaendrőd város

Gyomaendrőd Város - Hírek

Eredményhirdetés a Gyomaendrődi Határ Győző Városi Könyvtárban

Az országos, könyvtári tini napok akcióhoz csatlakozott a városi könyvtár programja, amelyben könyvtári embléma (logó) tervező pályázatot hirdetettek.  Az alkotó tinik jeligés pályázatokat küldtek a könyvtárba.

„Nekünk bejössz, ha a könyvtárba bejössz!”  Az országos programsorozathoz kapcsolódott a Határ Győző Városi Könyvtár is. Október 7. és 12. között kiemelt figyelmet fordítanak a tini korosztályra, akiket különféle rendezvények várnak a könyvtárban. Az „Alkotó Tinik” kategóriában a könyvtár pályázatot hirdetett, könyvtári embléma (logó) tervezés témában. A feladat nem  volt egyszerű, hiszen: a könyv, a könyvtár, az olvasás, és az internet, a számítógép egységét kellett megjeleníteni.

Az eredményhirdetésre október 8-án, délután került sor. Dicséretesen szerepeltek: Gyuricza Barbara, Kondor Nóra (középiskolások), Szentpéteri Balázs és Demeter József (Rózsahegyi Iskola). Eredményesen szerepeltek még: Lövei Zsófia (középiskolás), Megyeri Ágnes, Papp Ferenc, Búzás Barbara (Rózsahegyi Iskola).

A könyvtár október 11.-én, szombaton 13-17 óra között meglepetés könyvtárosokkal, játékos feladatokkal, apró ajándékokkal várja a fiatal és kicsit korosabb tiniket.

Október 12.-én vasárnap,  9-12 óra között, rendkívüli nyitva tartással vár minden érdeklődőt a Határ Győző Városi Könyvtár a Kossuth út 50. sz. alatt.

Gyomaendrőd, Határ Győző Városi Könyvtár, Tini Könyvtári Napok, Alkotó Tinik

Kondor Nóra és Gyuricza Barbara dicséretben részesültek.

Fórum  ->>    

Eredményhirdetés a Gyomaendrődi Határ Győző Városi Könyvtárban

 

Képeslap : kepeslap.mconet.biz

 

Gyomaendrőd Online: gyomaendrod.mconet.biz

 

Gyomaendrőd  linkajánló: gyomaendrodlink.mconet.biz

 

 

A hír támogatója:

 

Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.

Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás

Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu