Gyomaendrőd város

Gyomaendrőd Város - Hírek

Bethlen bálban

Bethlen bálban
A Színfolt Mazsorett Csoport meghívást kapott a Nagyenyeden lévő híres Bethlen Kollégium szalagavató báljába, amelyet 2012. március 17-én tartott az intézmény.

A végzős diákok keringője után a Színfolt legnagyobb táncosai pártás ruhában klasszikus induló zenére mutatták be csoportos - és szóló táncukat. Később a báli hangulathoz illően show táncokból és versenyszámokból adtak ízelítőt. A közönség vastapssal jutalmazta a mazsorettek bemutatóját.

Köszönet Szőcs Ildikó igazgatónőnek a meghívásért, a szíves vendéglátásért! A Színfolt Mazsorett Csoport és vezetője a következő személyeknek és vállalatoknak szeretné megköszönni az anyagi támogatást, amiért önzetlenül segítették az együttes legnagyobb táncosait, hogy elutazhassanak legrégebbi testvérvárosunkba, Nagyenyedre. A mazsoretteknek felejthetetlen élményben volt részük! Az utazás nem jöhetett volna létre, ha Önök nem segítenek. Mindannyian hálás szívvel gondolunk támogatóinkra!

Név szerint: Várfi András polgármester úr, TÓTKAÉP Kft, CM Méteráru bolt, Skylotech Hungary Kft, Ycca virágbolt, Hunya István -Turul Kft, Mészáros Vendel – Kőrös Bútor, Gellai Imre, Gschwindt Mihály, Varga Béla, Horváth Béla.

kep-045_20120323141056_15.jpg

 

kep-028_20120323141056_22.jpg

 

Polányi Alíz