Gyomaendrőd város

Gyomaendrőd Város - Hírek

A Kihívás Napjára készülnek Gyomaendrődön

Gyomaendrődön a városháza dísztermében mintegy ötven érintett meghívásával megkezdődtek a 2008 évi Kihívás Napjának előkészületei.

A szervezők az idén is számítanak az iskolák, a civil szervezetek és a vállalkozók segítségére, hogy Gyomaendrőd a 2008. május 21-i Kihívás Napján az első helyen végezzen a V. kategória városai között. Mivel 2008 a vizek éve, ezért az esemény fő helyszíne a Liget Fürdő lesz. Éjféltől kezdődően 15 perces váltással egész napos úszással várnak minden résztvevőt. Természetesen nem csak a diákoknak nyílik lehetőségük az úszásra, az óvodásoknak vízi akadálypálya lesz délután 14-16 óra között, valamint a tervekben szerepel aquafittness is. A programok a tavalyihoz hasonlóak lesznek, azonban idén szeretnének még több embert bevonni a 15 perces testmozgásokba. Ezért céljuk, hogy a lakosság minél szélesebb körben vegyen részt a programokban. A tervek között szerepel például kismama torna, babakocsis séta vagy erősebbek részére gépkocsi húzása. Az iskolák idén is nagy aktivitással vállalják, hogy megmozgatják a diákokat, ennek érdekében a május 21-én nem lesz tanítás.

varoshaza_nagy_779_20080321133534_436.JPG

Gyomaendrőd Online – A városháza Gyomaendrődön 

Fórum - A Kihívás Napjára készülnek Gyomaendrődön

Képeslap : kepeslap.mconet.biz

Gyomaendrőd Online: gyomaendrod.mconet.biz

Gyomaendrőd linkajánló: gyomaendrodlink.mconet.biz  

A hír támogatója: Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés. Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu