Füzesgyarmat város

Füzesgyarmat Város - Hírek

Nemzeti Tanúsító Védjegy Füzesgyarmaton is

Nemzeti Tanúsító Védjegy Füzesgyarmaton is
Nemzeti Tanúsító Védjegyet kapott Füzesgyarmaton a Thermál Kemping, mely ünnepélyes kereteken belül a Nemzetgazdasági Minisztériumban került átadásra.
A nemzeti tanúsító védjegyeket Dr. Hováth Viktória a Nemzetgazdasági Minisztérium turisztikáért felelős helyettes államtitkára adta át az érintett kempingek és üdülőház-telepek képviselőinek a Nemzetgazdasági minisztériumban. Füzesgyarmatról a Thermál kemping kapott Nemzeti Tanúsító Védjegyet. A védjegy célja, hogy egyfajta garanciát nyújtson a szálláshelyek szolgáltatásainak minőségéről, illetve színvonaláról. A kempingek és üdülőház-telepek szolgáltatásait a Magyar Kempingek Szakmai Szövetsége által kidolgozott szempontrendszer alapján minősítették.

Thremál kemping - Füzesgyarmat
Nemzeti Tanúsító Védjegyet kapott a Thermál Kemping Füzesgyarmaton

 

A védjegy biztosítja, hogy a szálláshelyek megfelelnek a minőségi követelményeknek, és pozitív megkülönböztetéssel kiemeli a szálláshelyeket a nem megfelelő vagy a nem minősített vállalkozások közül. Ezáltal segíti a fogyasztót a tudatos választásban. A védjegyhasználat jogszerűségét rendszeresen ellenőrzik, így garantálják, hogy a védjeggyel rendelkező szálláshelyek megfelelnek a minősédi és szakmai elvárásoknak. A turizmus fellendítése és megtartása érdekében elengedhetetlenül fontos a vendégek igényeinek szem előtt tartása és a szolgáltatások minőségi és színvonalbeli növelése. Ezt hivatott elősegíteni a Nemzeti Tanúsító Védjegy is, melyet eddig 27 kemping és üdülőház-telep kapott meg.

 

-BT-