Füzesgyarmat város

Füzesgyarmat Város - Hírek

Hónapokon belül újranyílhat a füzesgyarmati Hotel Gara

Hónapokon belül újranyílhat a füzesgyarmati Hotel Gara
Várhatóan tavasszal újra megnyithatja kapuit a vendégek előtt Füzesgyarmaton a Thermal Hotel Gara Gyógy- és Wellness Szálloda. A létesítmény január elején kényszerült bezárásra, a polgármester pedig máris a megoldáson dolgozik a tulajdonossal.
A 35 ember munkahelyét biztosító füzesgyarmati Hotel Gara vezetősége január első napjaiban döntött úgy, hogy anyagi nehézségek miatt bezárja a létesítményt. A lépést követően azonnal tárgyalások kezdődtek a város és  a szálloda között. Bere Károly polgármester a csütörtöki megbeszélést követően a Békés Megyei Hírlapnak úgy nyilatkozott, hogy a Hotel Garát üzemeltető CIB Bank képviselőivel folytatott egyeztetés bíztató kimenetelű volt. A tárgyalás jó hangulatban, előremutató intézkedések és javaslatok felvetésével folyt, így a remények szerint hamarosan újranyílhat a szálloda.

Bere Károly, Füzesgyarmat polgármestere szerint jó úton haladnak a tárgyalások, így akár tavasszal ismét kinyithat a Hotel Gara.

Bere Károly, Füzesgyarmat polgármestere (Fotó: fuzesgyarmat.hu)

Bere Károly szerint ha minden a terveknek megfelelően halad, akár már tavasszal újra vendégeket tud fogadni a Hotel Gara. Ennek érdekében azonban még jó néhány kérdést tisztázni kell a CIB Bank szakembereivel, illetve számos problémára szükséges megoldási javaslatokat kidolgozni - tette hozzá a Békés megyei város polgármestere.

-W-