Doboz

Doboz nagyközség - Hírek

Országos Amatőr Dance és Step Aerobik Bajnokság I.-Doboz

Doboz-2007. október 28-án a dobozi Művelődési Ház aerobikosai Hajdúszoboszlón versenyeztek a 2007-es év Országos Amatőr Dance és Step Aerobik Bajnokság I. őszi fordulóján. Idén már három csoporttal indultunk ezen a mozgásfesztiválon.
A Fit Kids aerobik csoport tagjai - Csordás Anett, Kádár Krisztina, Kovalovszki Julianna, Kozma Nikolett. A dance bajnokságon 5. helyezettek lettek, a 10-14 évesek korcsoportjában, stepben a 9-14 évesek kategóriájában 4. helyezést értek el. A lányok ebben az összeállításban most először versenyeztek. A nyílt versenyen, amin a résztvevők közül bárki részt vehetett, Csordás Anett különdíjas lett.

Ezen a bajnokságon a Fantázia aerobik csoport tagjai, akik 2000. óta már sok bajnokságról nagyon jó helyezéssel tértek haza, és most sem adták alább. Atyimov Renáta, Czinanó Ramóna, Déri Zoltán, Szekeres Szilvia, Sziromi Magdolna és Sziromi Katalin (azaz jómagam) dance és step versenyen is egyaránt (18+-os kategóriában) 2. helyen végeztünk, így a két ezüstérmet tudhatunk magunkénak.

A Happy Kids formáció: Balog Szofi, Gábor Nóra, Lelóczki Éva, Roik Rita, Szabó Edina, akik koruknál fogva még csak a dance bajnokságon (7-10 éves kategóriában) indulhattak. De ők is egy 4. helyezéssel gazdagították eredményeinket. A következő forduló november 17-én, Budaörsön kerül megrendezésre, amire természetesen szorgalmasan készülünk.


Elégedett vagyok a sportolóim eredményeivel, s remélem a további közös munkánk hasonlóan eredményes és gyümölcsöző lesz. A következő fordulóra és a decemberi döntőre is sportolóimmal együtt lelkiismeretesen készülünk, hogy eredményeinkkel is öregbíthessük Művelődési Házunk és Doboz nagyközség hírnevét.

dscf1094_n_626_20071114141745_295.jpg


Forrás: Sziromi Katalin

Szóljon hozzá a fórumon!: Országos Amatőr Dance és Step Aerobik Bajnokság I.

Küldjön egy képeslapot ismerősének Doboz városról!: kepeslap.mconet.biz

Doboz online: doboz.mconet.biz

Doboz linkajánló: dobozlink.mconet.biz


A hír támogatója:

Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu