Doboz

Doboz nagyközség - Hírek

Kisúj Kyo Kupa – újabb éremeső a dobozi klub versenyzőinek-Doboz

Doboz-Idén első alkalommal – hagyományteremtő céllal – került megrendezésre a Kisúj Kyo Kupa elnevezésű kyokushin karate verseny Kisújszálláson, a Kisújszállási Karate Csoport vezetője, sensei Raczkó György szervezésében.
A Samuray Kyokushin Karate Egyesület versenyzői is meghívást kaptak erre a versenyre. A verseny időpontja 2008. május 17. szombat volt. Kissé szűkös (két hetes) felkészülési idő állt a versenyzők rendelkezésére, emellett az is nehézséget jelentett, hogy a versenyzők döntő többsége első alkalommal állt a tatamira.

Mindenki izgatottan várta a megmérettetést, hiszen ez a verseny gyermek és serdülő kategóriákban került megrendezésre, és a résztvevők többségének nem volt versenytapasztalata.
Kora reggel indultunk át a versenynek otthont adó Sportcsarnokba, amelyet még akkor kezdtek berendezni a szervezők. Eközben már folyt a mérlegelés, és a helyszíni sportorvosi vizsgálat. Ezt követte a bírói megbeszélés. A hivatalos megnyitóra 10 órakor került sor, amelyen az öt benevezett dobozi versenyző is bevonulhatott. A küzdelmek ezután kezdődtek, és szünet nélkül 14 óráig tartottak.

Eredeti terveink szerint kilenc fiatalt neveztünk volna a versenyre, ám (az indulni nem tudók nem kis csalódottságára) a hirtelen betegség közbeszólt, így szinte felére csökkent kis csapattal érkeztünk Kisújszállásra.
Az induló öt harcos – akik közül négyen először voltak versenyezni – azonban nem mindennapi teljesítményt nyújtva négy éremmel fejezte be a versengést. A négy helyezettből ketten arany, egy ezüst és egy bronz fokozatot értek el.

Eredményeink:

papp_rita_481_20080606111247_849.JPG


Gyermek II. lány: Papp Rita I. helyezés


erdei_gergo_339_20080606111345_870.JPG


Gyermek II. fiú: Erdei Gergő III. helyezés


dscf3446_676_20080606111435_321.JPG


Gyermek I. fiú: Oltvári János II. helyezés


papp_zoltan_164_20080606111523_645.JPG


Serdülő fiú nehézsúly: Papp Zoltán I. helyezés



Forrás: Szabó Ferenc klubvezető



Szóljon hozzá a fórumon!: Kisúj Kyo Kupa – újabb éremeső a dobozi klub versenyzőinek

Küldjön egy képeslapot ismerősének Doboz városról!: kepeslap.mconet.biz

Doboz online: doboz.mconet.biz

Doboz linkajánló: dobozlink.mconet.biz


A hír támogatója:

Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu