Doboz

Doboz nagyközség - Hírek

Kirándulás Gyopárosfürdőre

A Békéscsabai Kistérségi Gyermekjóléti és Családsegítő Központ szervezésében a helyi önkormányzat támogatásával került sor a már szokássá vált nyári fürdőzésre.

 

Intézményünk családgondozói, Szabó Mária, Huszárné Balog Zsuzsanna és Szabó Anikó szervezésében és aktív részvételével valósult meg az egy napos gyopárosi strandra szervezett ingyenes kirándulás, melyen a hátrányos helyzetű családok általános iskolás korú gyermekei közül harmincan vehettek részt. Lehetőség volt arra, hogy néhány szülő is elkísérje gyermekét. Ők kedvezményes áron utazhattak, valamint vehették igénybe a strand szolgáltatásait.

 

Ebédre választhattak a büfé kínálatából ízlés szerint hot-dog, hamburger, pizza, lángos közül, valamint napközben üdítőt és ásványvizet, aprósüteményt fogyaszthattak a gyerekek. Indulás előtt egy-egy pálcikás jégkrém volt a meglepetés.

Mindenki nagyon jól érezte magát, lelkesen vetették be magukat a hűsítő vízbe, pancsoltak, ugráltak, szaladgáltak a gyermekek, hazafelé pedig kimerülten pihentek, aludtak.

Az idő is nekünk kedvezett, bár délelőtt még felhős volt az ég, de délutánra kisütött a nap is, így sikerült örömet szereznünk és élményt varázsolnunk a résztvevő gyermekek nyári szünetébe.

 

gyoparosi_furdozes_596_20080801104810_759.JPG

 

gyoparosi_furdozes_2__779_20080801104810_46.JPG

 

Forrás: Családsegítő Szolgálat

 

 

 

Szóljon hozzá a fórumon!: Kirándulás Gyopárosfürdőre

 

Küldjön egy képeslapot ismerősének Doboz városról!: kepeslap.mconet.biz

 

Doboz online: doboz.mconet.biz

 

Doboz linkajánló: dobozlink.mconet.biz

 

 

A hír támogatója:

 

Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.

Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás

Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu