Doboz

Doboz nagyközség - Hírek

Kihívás Napja-Doboz

Doboz-A Kihívás Napja 1982-ben indult Kanadából, hamar meghonosodott szerte a nagyvilágban, Európában, majd 1991-ben Magyarországra is megérkezett.
A Kihívás Napjának célja az, hogy kedvet teremtsen a mozgáshoz, az egészséges életmódhoz - ezért támogatják olimpikonjaink, sportkiválóságaink is személyes részvételükkel ezt az eseményt. Békés megyéből eddig 53 település kapcsolódott a mozgalomhoz, idén 9, köztük Doboz. A helyi rendezvényről a szervező Zsigmond Károly számolt be: évek óta ezt a napot reggeli tornával kezdjük az iskola udvarán. A gyakorlatokat a karate csoport sportolói vezényelték, míg a korábbi években az aerobikosok, valamint pedagógusaink. Közkedvelt sportesemény ezen a napon a falu-futás. Örömmel tapasztaltuk, hogy a gyerekek mellett évről-évre egyre több felnőtt is rajthoz áll.

A résztvevők között értékes sportfelszereléseket, pólókat és fődíjként egy bárányt sorsoltunk ki. A nyereményeket Simon István Tamás polgármestertől vehették át a távot teljesítők. A rendezvény támogatói voltak: Doboz Nagyközség Önkormányzata, a Dobozi SE, Kelemen Balázs vállalkozó, Szabó László vállalkozó.


falu_futas_593_20080606112708_847.jpg


Forrás: Dobozi Hírmondó júniusi száma

Szóljon hozzá a fórumon!: Kihívás Napja

Küldjön egy képeslapot ismerősének Doboz városról!: kepeslap.mconet.biz

Doboz online: doboz.mconet.biz

Doboz linkajánló: dobozlink.mconet.biz


A hír támogatója:

Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu