Dévaványa város

Dévaványa Város - Hírek

Számítógép Álom 2011.

Számítógép Álom 2011.

Idén is számítógépet kapnak a jól tanuló, rászoruló fiatalok!

A MÁTRIX Közhasznú Alapítvány és a Karitáció Alapítvány közös adományozói programja réven 2011-ben is száz rászoruló családban élő, 12-16 éves életkorú fiatal kap komplett (használt, de még használható számítógépet.

 

 

 

A támogatói programra jelentkezhet minden olyan 12-16 év közötti fiatal, akinek 3 vagy több kiskorú testvére van, tanulmányi átlaga a 4,5-et eléri, otthonában nincs számítógép, és az egy főre jutó jövedelmük a létminimum alatt van.

 

A pályázatnak a következőket kell tartalmaznia:

-          szülői aláírással nyilatkozni kell a hátrányos helyzetről (árvaságról, nagycsaládban élésről és arról, hogy a családban nincsen számítógép),

 

-          meg kell adni a pontos adatokat (gyermekek és a szülő nevét, gondviselő címéi, telefonját, pontos elérhetőségét),

 

-          osztályfőnök, tanár ajánlása szükséges, amellyel mellékelni kell az iskola által hivatalosan lepecsételt másolatot a bizonyítványról.

 

 

A félévi, és az év végi bizonyítvánnyal is lehel pályázni.

 

 

A 201 l-es „Számítógép Álom” programban idén a félévi, és az év végi bizonyítvánnyal is lehet pályázni. Egy pályázathoz elég csak az egyik bizonyítvány másolatát elküldeni.

Egy évben, egy diák csak egy alkalommal vehet reszt az adományozó programban. Ha a család számára nehéznek tűnik a programra való jelentkezés, úgy a programban való részvételhez a szülő kérje az osztályfőnök segítségét.

 

A támogatásban részesített fiatal gondviselőjének vállalnia kell, hogy a komplett számítógépet az alapítvány székhelyén kipróbált állapotban veszik át. Az adományozott gépeket a támogatottak harmadik fél számára tovább nem adhatják. Visszaélés észlelése esetén az alapítvány a támogatottal szemben eljárást kezdeményez.

 

A támogatói programra a jelentkezési határidő: 2011. július 13., szerda (a jelentkezési lap postára adásának utolsó dátuma)

 

A pályázatot a következő címre kell elküldeni:

"Számítógép Álom 2011"

MÁTRIX Közhasznú Alapítvány

6701 Szeged, PF; 929.

 

A programról minden információ részletesen megtalálható a wvvw.matrix.zug.hu és a vvwvv.palyazat.zug.hu oldalakon.

 

A programban támogatóként részi venni szándékozó cégek, magánszemélyek jelentkezését az alapítvány sok szeretettel varja a matrix@zug.hu e-mail címre.

 

 

Segítsünk együtt a rászorulókon!