Dévaványa város

Dévaványa Város - Hírek

Szennyvízberuházás megvalósítása Dévaványán

Szennyvízberuházás megvalósítása Dévaványán

Kedvezményezett:     Dévaványa Város Önkormányzat

                                    5510 Dévaványa Hősök tere 1.

 

Ezúton szeretnénk tájékoztatni a lakosságot a dévaványai szennyvízberuházás megvalósítását célzó KEOP-1.2.0/2F/09-2010-0006 azonosítószámú projekt jelenlegi állásáról.

 

 

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a 8. – 10. sz. szennyvízöblözet kiépítésére irányuló pályázat keretében közel 290 millió Ft támogatás odaítéléséről döntött a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség. A döntésről szóló értesülést illetve a támogatási szerződés megkötését követően a beruházás lebonyolításához szükséges beszerzési/közbeszerzési eljárások megkezdődtek. A projektmenedzsmentet, a PR feladatokat biztosító, a könyvvizsgálói feladatokat valamint a mérnöki munkálatokat ellátó vállalkozók kiválasztásra kerültek.

 

A kivitelezésre vonatkozó közbeszerzési eljárás lebonyolítása folyamatban, de remélhetőleg a munkálatok már márciusában megkezdődhetnek.

 

A kivitelezés némi kényelmetlenséggel (útlezárások, felbontott utak) fog járni, amelyekért előre is elnézésüket és türelmüket kérjük, azonban véleményünk szerint mindenkit kárpótolni fog az érzés, hogy a város életében egy méretében és fontosságában is egyedülálló beruházás tanúja lehet.

 

Tisztelettel kérjük önöket, hogy továbbra is egy emberként álljunk oda a projekt mögé, az önkormányzat és a projekten dolgozó cégek a megfeszített munkájukkal, míg az érintett lakosság a pozitív hozzáállásával segítse a megvalósítást.