Dévaványa város

Dévaványa Város - Hírek

REX BIZTONSÁGI SZOLGÁLAT

REX BIZTONSÁGI SZOLGÁLAT

Tájékoztatjuk a tisztelt dévaványai lakosságot, hogy a  REX BIZTONSÁGI SZOLGÁLAT megkezdi működését a lakosság biztonsága érdekében...

TISZTELT  DÉVAVÁNYAI  LAKOSSÁG!!!

        

TÁJÉKOZTATJUK A TISZTELT DÉVAVÁNYAI LAKOSSÁGOT,HOGY R E X BIZTONSÁGI SZOLGÁLAT  MEGKEZDI  MÜKÖDÉSÉT  A LAKOSSÁG  BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN . MEGLÉVŐ ÜGYFELEINKNEK KÖSZÖNJÜK BIZALMUKAT, TOVÁBBÁ VÁRJUK LEENDŐ ÜGYFELEINKET! FORDULJANAK HOZZÁNK BIZALOMMAL!

 

SZOLGÁLTATÁSAINK :

 24 órás TÁVFELÜGYELET

 A távfelügyeleti szolgáltatás igénybe vehető lakásokban, családi házakban, üzlethelyiségekben. A távfelügyeleti rendszerek által érzékelt állapotváltozások, jelzések figyelését, feldolgozását 24 órás távfelügyeleti központban végezzük. A távfelügyeleti rendszerek segítségével nyomon követjük az objektumban történő eseményeket, pl. a riasztó ki- és bekapcsolását, betörést, támadást, tűzesetet, stb. A diszpécserek a nap 24 órájában számítógép segítségével figyelik a távfelügyeletre összeköttetés révén csatlakoztatott objektumok állapotát. Amennyiben biztonságtechnikai esemény áll be, úgy haladéktalanul értesítik a kivonuló szolgálatot és az előfizető által megadott személyeket, szervezeteket.

 

24 órás JÁRŐR SZOLGÁLAT (gépkocsizó, motoros, gyalogos, kutyás, fegyveres)

 A járőrszolgálat jelenléte az adott szolgáltatási terület közbiztonság javítását,az ott élők valamint a területen tevékenykedő vállalkozások vagyonait, értékeit, testi épségét védi illetve azok fenyegetettségét csökkenti. Járőrszolgálatot látunk el járőr gépkocsival, gépkocsival nem megközelíthető helyen gyalogosan illetve megerősítésként szolgálati kutyával.

 

-      24 órás ELFOGÓ – VONULÓ SZOLGÁLAT (kutyás,fegyveres)

 Az elfogó-vonuló szolgálat az intézkedést igénylő jelzések betörés, támadás, tűz, segítségnyújtás kérés esetén minimális idő alatt , haladéktalanul a helyszínre vonul és intézkedik a jelzésre. Biztosítja a helyszínt, biztosítja a megbízó, segítséget kérő személyét és vagyontárgyait. Értesíti a megfelelő szerveket, ( rendőrség, mentők, tűzoltóság, katasztrófavédelem). Betörés és támadás esetén ha az elkövető a helyszínen tartózkodik feltartóztatja a szerv érkezéséig. A járőr és az elfogó - vonuló szolgálatot szakmailag kiválóan, magas szinten felkészült kollégáink végzik illetve speciálisan képzett, vizsgáztatott szolgálati kutyák. Elfogó járőreink a jelzést követően Dévaványa területén az időjárási viszontagságokat figyelembe véve, és a közlekedési szabályokat betartva  3 - 9 percen belül a helyszínen vannak és megkezdik az intézkedést. Dévaványa külterületén 5 - 15 percen belül. (természetesen itt is figyelembe véve az időjárási viszontagságokat és a közlekedési szabályok betartását) 

 

-     TELEPHELYŐRZÉS

 Ipari objektumok, irodaépületek, mezőgazdasági telephelyek, raktárak, egyéb épületek teljes körű őrzését, védelmét magas színvonalon látjuk el. Szolgáltatásunk a porta és ügyeleti, rendészeti szolgálattól kezdve a gépkocsizó járőrőzésen, a gyalogos járőrőzésen, a kutyás járőrőzésen, a kutyás őrzés ellátásáig terjed.

 

-     RENDEZVÉNYBIZTOSÍTÁS

Sportesemények, kulturális vagy szabadidő rendezvények biztosítása zavartalan lebonyolítása. Rendezvénybiztosítás keretein belül  végrehajtjuk a rendezvényre történő beléptetést (jegyszedés, belépők ellenőrzése, közbiztonságra veszélyes eszközök kiszűrése,  csomag-ruházat átvizsgálás igény szerint), rendezvény ideje alatt folyamatos járőrszolgálat, zavaró személyek eltávolítása a rendezvényről illetve távol tartása. Biztosítást szakmailag felkészült és rátermett kollégáinkkal végezzük, ezzel biztosítjuk, hogy minden rendezvény kikapcsolódást jelentsen a résztvevőknek és a rendezőknek egyaránt.

 

-     VAGYONVÉDELMI RENDSZEREK TELEPÍTÉSE

 Számítógépen használható biztonsági megfigyelő rendszer kiépítése ( 4, 6 ,8, 10, 12, 14, 16 kamerás változat, hangcsatorna)

 

-     MAGÁNNYOMOZÁS

 

-     KUTYAKIKÉPZÉS

 Vállaljuk szolgálati kutyák képzését, vizsgáztatását, továbbá hobbi és sport kutyák képzését engedelmességi, őrző - védőnyomkövetés, agality szintig továbbá vadászkutyák, területőrző kutyák képzése, szinten tartása, rangrendszerre való felkészítést, kiállításra való felkészítést, munkavizsgára való felkészítést és vizsgáztatást, tenyészszemle, engedelmességi vizsga, HPO 1-3 vizsga. Őr kutya képzése, szinten tartása. Őrző -védő  szolgálati kutya bemutató végrehajtása. Ingyenes szaktanácsadás. 

 

-     TAKARÍTÁS

Ha szeretné biztonságban tudni értékeit, dokumentumait, akkor érdemes ránk bízni a takarítási tevékenységet. Minőségi szolgáltatást biztosítunk e téren is. Vállaljuk valamint intézmények (jellegétől függetlenül) teljes körű takarítását, az őrzéshez hasonlóan kedvező áron, ezen szolgáltatásunkra is korlát nélkül alkalmazzuk szolgáltatási felelősség biztosításunkat! A takarítást és az ezzel kapcsolatos minden munkánkat a vagyonvédelemnél alkalmazott rugalmassággal kezelünk! Figyelembe véve megrendelőink minden igényét. Takarító személyzetünk mindegyike rendelkezik szakhatósági vizsgával, szakképesítéssel. (OKJ 31 7899 03) A takarításban használt minden vegyszerünk ISO tanúsítvánnyal rendelkezik!       

                         

                                              

A legmegfelelőbb illetve a legkényelmesebb díjfizetési mód választható:

A szolgálatatások díja fizethető havonta, negyedévente, félévente, készpénzben, csekken vagy átutalással. Féléves előre fizetés esetén 5 %, egy éves előre fizetés esetén pedig 10 % kedvezményt biztosítunk.

Riasztó rendszer  kiépítése a megbízó előzetes egyeztetése  illetve az objektum feltérképezése    és megbízó külön kéréseit figyelembe vétele után történik. A riasztó rendszer  kiépítésénél különböző akciók illetve kedvezmények és részletfizetés vehető igénybe!!!! 

HA BÁRMELY SZOLGÁLTATÁS FELKELTETTE FIGYELMÉT VAGY SZERETNÉ AZT IGÉNYBE VENNI  FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL.

 

ELÉRHETŐSÉGEINK: 

                                                            

DÉVAVÁNYA

HUNYADI U.68

5510  

                                                                                                                                      

ÜGYELET:  

06 30/ 924 4044

06 30/ 400 5541

                                                                                                                                                                

E-mail: patakibalazs@globonet.hu