Dévaványa város

Dévaványa Város - Hírek

Retró hangulatú majálist rendeztek Dévaványán

Retró hangulatú majálist rendeztek Dévaványán
Nosztalgia majálist tartottak május 1-jén Dévaványán. A szórakoztató és játékos programok mellett a vendégeket főzőverseny is várta.
Mivel a strandfürdő technikai okok miatt nem nyitott ki, a Művelődési Ház udvara adott otthont idén a dévaványai majálisnak. A rendezvényre igazi nosztalgia hangulatban került sor, mely hét csapat részvételével már reggel 8 órától kezdetét vette. A szervezők igyekeztek jó hangulatot teremteni kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Egész nap kellemes zene szólt, lehetett arcot és hennát festeni, az érdeklődők pedig kézműves foglalkozásokon, karikatúrakészítésben és gyöngyfűzésben is próbára tehették magukat. A legkisebbeket ugrálóvár várta, a sportos fiatalok lábtengózhattak is, a harci járművekbe pedig bárki bepattanhatott. A gazdag programkínálatot délelőtti rajzfilmvetítés gazdagította.

Jó hangulatban telt a dévaványai majális.

A Művelődési Ház udvarán került megrendezésre a majális Dévaványán (Fotó: devavanya.hu)

Az aktív programok szerelmesei futóversenyen vehettek részt, melyen a csaknem ötven induló mindegyike sikerrel vette a távot. A retró hangulatú majális természetesen nem lett volna teljes sült kolbász és sör nélkül, ezeket - üdítővel kiegészítve - egy helyi vállalkozó biztosította.

-W-