Dévaványa város

Dévaványa Város - Hírek

Rendőrségi Hírek

Rendőrségi Hírek
A szarvasi Rendőrkapitányságon eljárás van folyamatban ismeretlen tettes, vagy tettesek ellen...

 

A szarvasi Rendőrkapitányságon eljárás van folyamatban ismeretlen tettes, vagy tettesek ellen, akik egy Dévaványai utcán, parkoló autó ablakát betörték, és az autóból egy nagy értékű hordozható számítógépet tulajdonítottak el. Ugyanebben az időpontban és helyszínen, egy ott parkoló nagy értékű személygépjármű gumiabroncsát kivágták.                     

A lopással és a rongálással okozott kár több százezer forint.

 

Eljárás van folyamatban szintén ismeretlen tettes ellen, aki Dévaványa lakott területén kívül, a MOL DÉVA-Kelet 2 fúráspontján, egy agregátorból akkumulátort tulajdonított el.

A lopással okozott kár: 33.000. Ft.

 

Ismeretlen tettes ellen indult nyomozás, mivel 2008. 09. 24-én 20. 00 óra és 2008. 09. 25-én 07. 30 óra közötti időben egy dévaványai ház záratlan melléképületéből 1 db anyabirkát tulajdonítottak el. A lopással okozott kár kb. 25. 000.- Ft. A nyomozás során a lopás elkövetője felderítésre került, ellene folyamatban van az eljárás. 

 

Eljárás van folyamatban több dévaványai személy ellen, egy Dévaványai szórakozóhelyen elkövetett könnyű testi sértés ügyében. Az ügyben az adatgyűjtés és a tanúk kihallgatása folyamatban van.

 

A közlekedési ellenőrzéseink során továbbra is kiemelt figyelmet fordítunk a passzív biztonsági eszközök használatára, így a biztonsági öv, a gyermekülés, a bukósisak használatára. Fokozottan ellenőrizzük a kivilágítatlan és az ittas kerékpárosokat.

Kérjük Önöket, hogy közlekedésük során, az időjárási viszonyokat szem előtt tartva, egymásra figyelve közlekedjenek.

 

 

Megköszönjük a lakosság azon tagjainak az együttműködését, akik segítették munkánkat, és bízunk a további sikeres együttműködésben, a hatékonyabb bűnügyi felderítések érdekében.

 

Kérjük, hogy amennyiben a fenti bűnügyekben a Tisztelt lakosság valamilyen információval tud szolgálni, akkor hívják az ingyenesen hívható 107 vagy 112 telefonszámot, vagy a Dévaványai Rendőrőrs mobiltelefonját a 06/30 633-7220 számon.

 

Dévaványa, 2008. január 04.