Dévaványa város

Dévaványa Város - Hírek

Nyugdíjas hírek

Nyugdíjas hírek

Szeptember 18-án a Váradi Bt. ebédlője a nyugdíjasokat várta egy felhőtlen, jókedvű délutánra. Ezen a napon a dévaványai Őszi napfény nyugdíjas klub tagjai vendégül látták a köröstarcsai és az ecsegfalvi nyugdíjas klubok nyugdíjasait.

 

A meghívott vendégek között voltak: Pap Tibor polgármester úr és Novák Imre alpolgármester úr és Kanó József képviselő úr. A meghívottak között voltak a Dévaványán működő Civil szervezetek közül a Békés megyei Mozgáskorlátozottak Szövetsége helyi szervezetének képviselői, a Nők Baráti Köre, valamint a TÉDE helyi szervezetének képviselői. Borsósné Esztike és Pap Tibor polgármester úr köszöntője után a köröstarcsai nyugdíjasok énekkarának produkcióját hallgathattuk meg.

 

 Őket a helyi népdalkör követte. Az ismert népdalokat Erdei Attila és Bogyáné Esztike kísérte citerán. A műsort finom ebéd követett, amit az ebédlő személyzete tálalt fel (köszönjük a munkájukat), majd a tombolasorsolás követett. Sok szép és hasznos tárgy gyűlt össze, a fődíj két nagyon szép torta volt. Volt, aki nyert és örült, volt, aki nem nyert de az sem volt szomorú, inkább elment táncolni. A talpalávalót Bak Krisztián szolgáltatta, zenéjével mindenkit felvidított. ( Köszönjük).

 

 

Úgy váltunk el, hogy jövőre találkozunk.

 

Mindenkinek, aki segített köszönjük.

 

                                                             Szervezők