Dévaványa város

Dévaványa Város - Hírek

Labdarúgás - 2011. április

Labdarúgás - 2011. április

A Megye II. osztályban újabb 5 mérkőzésen van túl a csapat. Amiből 4-et sikerült megnyerni, ami igen kiváló eredménynek számít. Ezekkel a győzelmekkel közelebb kerültek az előttünk lévő csapatok és így a szezon végére akár még előkelőbb helyezést is elérhet a csapat.

 

DÉVAVÁNYA-BÉKÉSSÁMSON 4:1 (1:1)

Dévaványa: 250 néző, V.: Juhász

Dévaványa: Elek B., Csordás F. (Baji K.), Kiss B., Bereczki Á.,

Furka Zs., Molnár J. (Szálai B.) Adamecz I., Czakó L. (Szarka I.),

Ilyes I., Ernyes R. (Szekeres N.), Bakó B.

Gólszerzők: Molnár J., Ernyes R., Czakó L., Baji K.

Edző: Molnár Tamás - Örülök, hogy szépszámú közönségünknek nagyon kellemes hétvégét szereztünk, és elismerés illeti az egészcsapatot.

Jók: Furka, Ilyes, Adamecz, Bereczki

 

Az első játékrészben a kezdeti nehézségek után a második félidőben egy felszabadult, jól játszó ványai csapat győzelmét láthatta az igen szépszámú hazai publikum. DOBOZ - DÉVAVÁNYA 4:0 (1:0) Doboz: 150 néző, V.: Petrusán

Dévaványa: Gyányi Gy., Csordás F, Ungi A. (Szálai B.), Bereczki Á., Bakó B., Ilyes I. (Szarka I.), Molnár J., Adamecz I., Ernyes R, Furka Zs.. Pálfi J.

Edző: Molnár Tamás - Sajnos, a mai mérkőzésen hiányzott három - négy meghatározó játékosom, ami nagyban befolyásolta a mérkőzés kimenetelét. Remélem, a jövő hétre felépülnek néhányan.

Jók: Adamecz, Furka

 

Ami sajnos már-már megszokott, idegenben a ványai csapat nem tudott felülkerekedni a hazai együttes felett, hiába birtokolta többet a labdát. A hazaiak teljesen ártalmatlan és elkerülhető gólokat szerezve győztek.

 

DÉVAVÁNYA - KÉTEGYHÁZA 5:2 (2:2)

Dévaványa: 150 néző, V: Nagy Z.

Dévaványa: Darvasi Zs., Molnár T, Ilyes I. (Csordás F), Bakó B.,

Juhász D. (Szálai B.), Molnár J., Adamecz I. (Szarka I.), Czakó L.

(Ungi A.), Pálfi J., Furka Zs., Emyes R.

Gólszerzők: Czakó L. 2, Adamecz I. 1 l-esből, Pálfi J., Molnár J.

Edző: Molnár Tamás - Ilyen mérkőzésre mondják: a nézők nem

követelik vissza a jegy árát.

Jók: Adamecz, Furka, Molnár J., Czakó

 

Jól kezdte a mérkőzést a ványai csapat, de ennek ellenére a vendégek szereztek vezetést két szerencsésnek mondható góllal. De a hazai együttes nagy akaratának köszönhetően sikerült még egyenlíteni a szünet előtt. A második játékrészben a ványai csapat mind akaratban mind küzdésben és játékban felülmúlta ellenfelét, és így, még ilyen arányban is, teljesen megérdemelten győzte le a jó erőkből álló, a tabellán második helyet elfoglaló Kétegyháza együttesét. A mérkőzésen köszönjük a mindvégig mellettünk álló hazai közönség lelkes buzdítását.

 

BÉKÉSÁMSON - DÉVAVÁNYA 3:4 (2:1)

Békéssámson: 100 néző, V.: Fehér

Dévaványa: Elek B., Bakó B., Kisari T, Ilyes I., Hajdú R. (Ungi A.), Molnár I, Adamecz I., Bányai R., Furka Zs., Pálfi J., Szarka I. (Hajdú G.) Gólszerzők: Szarka I., Hajdú R., Ilyes I., Adamecz 1 l-esből Edző: Molnár Tamás - Sajnos ezen a pályán nehéz folyamatos játékot kialakítani, nagyon meg kellett küzdenünk a győzelemért. Jók: Furka, Ilyes, Adamecz

 

Hétköznap került megrendezésre a már őszről többször elhalasztott békéssámsoni mérkőzés. Ez a mérkőzés teljesen más volt, mint a három héttel ezelőtti. A rossz minőségű pálya nagyon megnehezítette a csapat dolgát, de végül a megfiatalított tartalékos ványai csapatnak többször sikerült vesztett állásból és emberhátrányból felállva meg­fordítani a mérkőzést. így a vártnál nehezebben, de sikerült megszerezni az értékes 3 pontot.

 

OKÁNY-DÉVAVÁNYA 0:1 (0:1) Okány: 220 néző, V.: Csonka

Dévaványa: Darvasi Zs., Kiss B., Bakó B., Pálfi J., Furka Zs., Bereczki A., Adamecz I., Molnár J., Kéki Cs. (Szálai B.), Emyes R.,

Ungi A.

Gólszerző: Molnár J.

Edző: Molnár Tamás - Mintha hazai pályán játszanánk, elismerésem a sok szurkolónak, hogy elkísérte a csapatot, győzelemmel háláltuk meg.

Jók: Adamecz, Furka, Molnár J., Ernyes, Bakó

 

Ezen a mérkőzésen egy nagyon egységes ványai csapat volt a pályán. Az egész mérkőzés folyamán magabiztosan és jól futballozó vendégek teljesen megérdemelten győzték le az 5. helyen tanyázó Okány együttesét. A játék során sok helyzetet alakított ki a vendég csapat, míg a hazaiaknak mindössze egy árva helyzetre futotta. A szurkolóinknak köszönjük, hogy ilyen fergeteges hangulatot biz­tosítva segítették győzelemre a csapatot.

 

Dévaványa SE jelenlegi állása a táblázaton:

M        GY      D           V

9. Dévaványa:     23        11        3       9  (42-45) 36 pont

 

Az ifjúsági csapat eddigi eredményei: Dévaványa — Békéssámson 4:0 Gólszerzők: Ungi A. 2, Nyíri J., Hőgye Zs. Doboz - Dévaványa 1:3 Gólszerzők: Juhász D. 2, Hajdú R. Dévaványa - Kétegyháza 2:3 Gólszerzők: Herczeg R., Bakó J. Okány - Dévaványa 1:4 Gólszerzők: Hőgye Zs. 2, Nyíri J., Bányai R. Az ifjúsági csapat jelenlegi állása a táblázaton:

M    ^   GY      D        V
1. Dévaványa:     23        20        0      3   (90-29) 60 pont

 

Az ifjúsági csapat továbbra is az első helyen áll. Reméljük, hogy ez a hátralévő 7 mérkőzésre is így marad és akkor bajnoki címet ünnepelhetnek. Ehhez nagyon sok sikert kívánunk nekik.

 

A mérkőzés fő támogatói: Városi Önkormányzat, Harmadik Félidő Söröző, Parola Mihály, Darvasi Sándor, Mideczki Zoltán, Kőszegi János, T. Nagy Imre, Czakó István, Tagai Attila, Dr. Nagy László, Prokics László, Dr. Kiss László, Seiben József, Valach Piroska, Takács Gyula, Váradi Károly, Dékány József, Kiss Károly, Balogh István. Pervanov Ádám, Fazekas Gyula, Papp Marcell, Feke Tibor, Papp Sándor, Pengő Imre, Marton Lajos, Stranszki Katalin, Nagy Gábor (Kékteve), Vakarcs Sándor, Papp László, Takács István, Kovács András, Faragó Zsigmond, Tóbiás Gábor, Tóth Ferenc, Vaszkó Imre, Papp Zsigmond, Csordás Ferenc, Pálfi János, Furka Lajos.

 

 

Adamecz István