Dévaványa város

Dévaványa Város - Hírek

Labdarúgás 2010. szeptember

Labdarúgás 2010. szeptember

 

A megye II. Osztályban folytatódott a küzdelem, a kezdeti jó rajt után a csapat egy kissé megtorpant. A 3 mérkőzésből csupán 1 pontot sikerült gyűjteni. A Békéssámson-Dévaványa mérkőzés pedig elmaradt a pálya használhatatlansága miatt. Ezt a mérkőzést a későbbiekben pótolják.

 

EREDMÉNYEK: Felnőtt:

DÉVAVÁNYA-MEDGYESEGYHÁZA 1:2 (0:1)

Dévaványa: 100 néző, V.: Nagy

Dévaványa: Darvasi Zs., Csordás F. (Séllei L.), Sille I., Bereczki Á., Furka Zs., Molnár J., Adamecz I. (Vakarcs S.), Bányai R. (Bakó B.), Ilyés I., Pálfi J., Kisari T.

Gólszerző: Ilyés

Edző: Molnár Tamás – A mai mérkőzésen mint csapat csődött modtunk.

Jó: Darvasi

 

Ezen a mérkőzésen hiányzott az átütő erő a csapatból. Sajnos nem a mérkőzéssel, hanem inkább egymással foglalkoztak a játékosok. Ennek hirtelen 2:0-ás hátrány lett a vége. Az utolsó 10 percre magára talált a csapat és sikerült szépíteni, de ez már sajnos nem volt elég a pontszerzésre.

 

VÉSZTŐ – DÉVAVÁNYA 2:2 (0:0)

Vésztő: 150 néző, V.: Csatári

Dévaványa: Gyányi Gy., Csordás F., Bakó B., Sille I., Bereczki Á. (Séllei L.), Molnár T., Molnár J., Adamecz I., Kéki CS. (Nagy I.), Ilyés I., Pálfi J.

Gólszerzők: Pálfi J., Ilyés I.

Edző: Molnár Tamás – Csapatom az egész mérkőzésen tompán futbalozott, ez számomra érthető, mert hétközben nincs munka a lábakban.

Jók: Pálfi, Bakó, Ilyés

 

Langyos első félidő után a második félidőben felpörögtek az események. Ezen a mérkőzésen sajnos nagyon lejtett a hazai pálya. Ugyanis Csatári játékvezető folyamatosan súlytotta rossz döntéseivel a ványai csapatot, és ami rosszabb még provokálta is, aminek a következménye Sille István kiállítása lett. Így 35 percet emberhátrányban volt kénytelen játszani a csapat. Így is mindkétszer a ványaiak tudták megszerzni a vezető gólt, de a vésztőiek egy vitatható szabadrúgásból és egy teljesen jogtalan 11-esből tudtak egyenlíteni. Csatári játékvezetőről sajnos már nem először csak negatívumot tudunk mondani. Mint most is, hisz a közreműködésével Sille István 2011. márciusáig nem léphet bajnoki mérkőzésen pályára.

 

DÉVAVÁNYA – CSORVÁS 1:3 (1:1)

Dévaványa: 100 néző, V.: Gyekinczki

Dévaványa: Darvasi Zs., Csordás F. (Bakó B.), Molnár T., Séllei L., Bereczki Á., Furka Zs., Molnár J., Adamecz I., Juhász D. (Kéki CS.), Ilyés I., Pálfi J.

Gólszerző: Molnár J.

 

Edző: Molnár Tamás – Egy-egynél háromszor álltunk a kapussal szemben, de sajnos rossz döntést hoztunk, ha berúgjuk ezeket a helyzeteket, akkor fordított eredmény is születhetett volna.

Jók: Molnár J., Ilyés I.

 

Mély talajú pálya ellenére is igen jól és tetszetősen játszott a ványai csapat. Óriási helyzeteket alakítottak ki, de sajnos ezeket rendre elpuskázták, ami a mérkőzés végére megbosszulta magát. Ugyanis a vendég csapat 5 perc alatt rúgott két góllal elvitte mind a 3 bajnoki pontot.

 

Dévaványa SE jelenlegi állása a táblázaton:

                        M        GY      D         V

10. Dévaványa:5          2          1          2          (8-8) 7 pont

 

Az ifjúsági csapat eddigi eredményei:

Dévaványa – Medgyesegyháza 8:3 (4:1)

Gólszerzők: Nyíri J. 3, Haldú G., Kéki Cs., Juhász D., Ungi A., Somogyi K.

Vésztő – Dévaványa 1:5 (0:2)

Gólszerzők: Nyíri J., Ungi A., Széll R., Juhász D., és egy öngól született

Dévaványa – Csorvás 4:1 (2:0)

Gólszerzők: Ungi A. 2, Bányai R., Hajdú R.

Békéssámson – Dévaványa 1:5 (0:2)

Gólszerzők: Nyíri J. 2, Kiss B., Ungi A., Juhász D.

 

Az ifjúsági csapat jelenlegi állása a táblázaton:

                        M        GY      D         V

1. Dévaványa: 6           6          0          0          (34-7) 18 pont

 

Az ifjúsági csapatot csak dícséret illeti, hisz mind a 6 mérkőzést megnyerték és ez nagyon szép teljesítmény. Reméljük, hogy hasonló folytatásban lesz részük. Köszönjük a töretlen, lelkes szurkolóink biztatását, hogy továbbra is a csapat mellett állnak.

A mérkőzés fő támogatói: Városi Önkormányzat, Harmadik Félidő Söröző, Parola Mihály, Darvasi Sándor, Mideczki Zoltán, Kőszegi János, T. Nagy Imre, Czakó István, Tagai Attila, Dr. Nagy László, Prokics László, Dr. Kiss László, Seiben József, Valach Piroska, Takács Gyula, Váradi Károly, Kiss Károly, Dékány József

 

Adamecz István