Dévaványa város

Dévaványa Város - Hírek

Labdarúgás - 2010. október

Labdarúgás - 2010. október

A megye II. osztályban újabb 4 mérkőzésen vagyunk túl, amin csupán csak 2 pontot tudott gyűjteni a csapat. Amivel sajnos igen visszaesett a táblázaton, és így csak a szerény 12. helyet foglalja el, bár 1 mérkőzéssel kevesebbet játszott, mint a többi csapat.

 

 

EREDMÉNYEK: Felnőtt:

DÉVAVÁNYA – DOBOZ 3:3 (1:2)

Dévaványa: 100 néző, V.: Szűcs

Dévaványa: Darvasi Zsolt, Csordás F. (Bakó B.), Molnár T., Séllei L. (Vakarcs S.), Bereczki Á., Furka Zs., Molnár J., Adamecz I., Kéki Cs., Ilyés I., Pálfi J.

Gólszerzők: Molnár J., Ilyés I., Pálfi J.

Edző: Molnár Tamás – Örülök, hogy szurkolóink egy – három után sem kritizáltak bennünket, hanem végig mellettünk álltak.

Jók: Darvasi Zs., Molnár J.

Sajnos hétről-hétre, mint most is hátrányból kellett játszani a csapatnak, de szerencsére szívvel és akarattal sikerült 2 gólos hátrányból felállni a csapatnak és így itthon tudta tartani az 1 pontot egy masszív Doboz ellen. Külön köszönet a hazai szurkolóknak, akik még 1:3-nál is töretlenül buzdították a csapatot.

 

KÉTEGYHÁZA – DÉVAVÁNYA 5:0 (2:0)

Kétegyháza: 150 néző, V.: Farkas

Dévaványa: Darvasi Zs., Csordás F. (Vakarcs S.), Bakó B., Séllei L. (Szarka I.), Bereczki Á., Furka Zs., Molnár J., Adamecz I., Kéki Cs., Ilyés I. (Hajdú T.), Pálfi J.

Edző: Molnár Tamás – A mai mérkőzés is bebizonyította, hogy nem tudjuk felvenni olyan csapatokkal a versenyt, amelyik tele van tűzdelve más település játékosaival. Plusz még az edzések is hiányoznak játékunkból.

Jó: Furka Zs.

 

Egészen más dimenzióban futballozott a két csapat. A hazaiak teljesen megérdemelt győzelmet arattak. Sajnos az idén nem tudjuk az ilyen csapatokkal felvenni a versenyt, akik heti 3-4 alkalommal edzenek és tele vannak tűzdelve magasabb osztályokat megjárt játékosokkal. Még úgy sem, hogy teljesen elkerülhető gólokat kapott a ványai csapat.

 

DÉVAVÁNYA – OKÁNY 1:1 (1:0)

Dévaványa: 100 néző, V.: Sechna

Dévaványa: Darvasi Zs., Csordás F. (Bakó B.), Molnár T., Séllei L. (Vakarcs S.), Bereczki Á., Furka Zs., Molnár J., Adamecz I., Kéki Cs., (Bányai R.), Ilyés I., Pálfi J.

Gólszerző: Furka Zs.

Edző: Molnár Tamás – Több góllal kellett volna nyernünk. Sajnos ilyen időt élünk, hogy még szerencsénk sincs.

Jók: Furka Zs., Bereczki Á.

 

Az idény legjobb játékával sem tudta megszerezni a győzelmet a ványai csapat. Már az 1. félidőben eldönthette volna a mérkőzés kimenetelét, de az óriási helyzetek rendre kimaradtak. Fordulás után újabb helyzeteket puskáztak el a hazaiak, és így, ahogy lenni szokott a végén ez megbosszulta magát, a vendégek a 80. percben egy lecsurgó labdát vágtak a ványai kapuba. Sajnos a mérkőzés hűen tükrözi, hogy milyen időket él a csapat, hisz a vendégek egész mérkőzésen kétszer rúgtak kapuba és így is kihozták a maximumot belőle. Külön fájó, hogy az Okányi csapat a második helyen áll a tabellán.

 

DÉVAVÁNYA: MAGYARBÁNHEGYES 2:5 (2:2)

Dévaványa: 100 néző, V.: Bodó

Dévaványa: Darvasi Zs., Csordás F., Molnár T., Séllei L., Bakó B., Furka Zs., Molnár J., Adamecz I., Kéki Cs., Ilyés I., Pálfi J.

Gólszerző: Pálfi J. 2

Edző: Molnár Tamás – Az első játékrészben még volt tartásunk, a másodikban már azonban alapképességekben és erőben is kiütközött a különbség. Ami a pályán és azon kívül az utolsó húsz percben történt, az számomra elfogadhatatlan.

Jó: Pálfi J.

 

Sajnos tovább folytatódott a dévaványai csapat vessző-futása. Az első játékrészben még sikerült Pálfi révén kétszer hátrányból egyenlíteni. Fordulás után azonban beindult a magyarbánhegyesi henger és teljesen megérdemelt győzelmet arattak. Bár a vendég szurkolók viselkedését senki sem érti. Nem tudom, hogy a Labdarúgó-Szövetség miért nem tesz ellene semmit, ugyanis minden játékvezetőt megfélemlítenek.

 

Dévaványa SE jelenlegi állása a táblázaton:

                                   M        GY      D         V

12. Dévaványa:            9          2          3          4          (14-22) 9 pont

 

 

Az ifjúsági csapat eddigi eredményei:

Dévaványa – Doboz 3:2 (2:0)

Gólszerzők: Bogya B., Nyíri J., Ungi A.

 

Kétegyháza – Dévaványa 1:3 (1:1)

Gólszerzők: Ungi A., Juhász D. 2

 

Dévaványa – Okány 6:0 (1:0)

Gólszerzők: Ungi A. 2, Szél R. 2, Juhász D., Bakó J.

 

Dévaványa – Magyarbánhegyes 4:2 (2:0)

Gólszerzők: Ungi A. 2, Bogya B., Bányai R.

 

Az ifjúsági csapat jelenlegi állása a táblázaton:

                         M       GY      D         V

1. Dévaványa: 10         10       0         0         (50-12) 30 pont

 

Az ifjúsági csapat folytatta remek sorozatát, hisz újabb 4 mérkőzést nyert meg és ezzel száz százalékosan vezeti a bajnokságot, amihez csak külön gratulálni lehet. Csak így tovább, fiúk!

Köszönjük a töretlen, lelkes szurkolóink biztatását, hogy továbbra is a csapat mellett állnak, még a rosszabb szereplés ellenére is. Bizalmukat próbáljuk meghálálni.

A mérkőzés fő támogatói: Városi Önkormányzat, Harmadik Félidő Söröző, Parola Mihály, Darvasi Sándor, Mideczki Zoltán, Kőszegi János, T. Nagy Imre, Czakó István, Tagai Attila, Dr. Nagy László, Prokics László, Dr. Kiss László, Seiben József, Valach Piroska, Takács Gyula, Váradi Károly, Dékány József

Adamecz István