Dévaványa város

Dévaványa Város - Hírek

KÖZÉPISKOLAI HÍREK

KÖZÉPISKOLAI HÍREK

Lezárult a JAM trénig-sorozat harmadik befejező részel, amelyen a tanulók a vállalkozások világába nyertek betekintést. A nehéz és bonyolult fogalmakat játékos és érdekes feladatokon ismerhették meg a diákok...

Lezárult a JAM trénig-sorozat harmadik befejező részel, amelyen a tanulók a vállalkozások világába nyertek betekintést. A nehéz és bonyolult fogalmakat játékos és érdekes feladatokon ismerhették meg a diákok. Az első nap során a vállalkozási ötlet és a vállalkozás megvalósításának előkészítése volt a cél, amely egy vázlatos üzleti terv elkészítésével zárult. A második napon a vállalkozás megvalósításával, beindításával és működésével kapcsolatos ismeretekkel gyarapodtak a résztvevők. A nehéz és bonyolult feladatokat kreatívan oldották meg a csoportok, amellyel megalapozhatják a vállalkozóvá válás alapjait. A két napos intenzív munka jó hangulatban telt el, melyet az érdekes játékoknak is köszönthetünk.

                                                                                              Földi Zoltán, szakoktató

 

 

Végéhez közelednek a dévaványai kollégiumi átalakítási munkák

 

 

Az előre eltervezett ütemnek megfelelően zajlanak a kollégiumi átalakítási munkálatok a Mezőtúri út 2. szám alatti központi épületünkben.

A szerkezeti, fa- és építőipari munkálatok elvégzése után (melyet a békési karbantartási részleg munkatársai végeztek) jelenleg folynak a festési- mázolási kivitelezések. Ezt iskolánk 11. és 12. évfolyamos festő szakképzősei végzik Bán László és Vaszkó Imre oktatóik irányításával. A végső munkálatok nem váratnak már sokáig magukra. Ezekkel párhuzamosan zajlik az ünnepélyes megnyitó előkészítése: meghívott vendégeinken kívül szép számmal várjuk tanulóinkat is. Hiszen nem csupán a kollégisták várják, hogy új, modern, megújult környezetben kezdhessék az új naptári évet. Minden tanulónk szeme előtt zajlik az átalakítás: mindenki kíváncsian várja az újat: hogyan alakulnak át a tanterem és szertárhelyiségek, milyen változásokat hoz az épületszárny életében az új funkció.

            Örömmel nézünk e valóban szép és hasznos, e naptári évünket záró esemény elé.

 

                                                                                  Tóth Erika, oktatási koordinátor

 

 

 

FELHÍVÁS

 

Értesítjük kedves vendégeinket, hogy a középiskolai fodrászat a Bem út 2. szám alatti műhelyből új helyre, a Mezőtúri út 2. szám alatti központi iskolaépületbe költözött.

Kibővített, felújított tanműhelyeinkben itt továbbra is a szokásos magas szintű és igényes szolgáltatásainkat kínáljuk. Egyéni igények szerinti hajszobrászat, klasszikus hajmunkák egyaránt, a szintén megszokott kedvezményes árainkon.