Dévaványa város

Dévaványa Város - Hírek

Június 26-án nyílt napot tartottak a Borostyánkert Otthonban

Június 26-án nyílt napot tartottak a Borostyánkert Otthonban

Egy igazán családias hangulatú programot rendeztek a Békés Megyei Hajnal István Szociális Szolgáltató Centrum Borostyánkerti Otthonában június 26-án. A családias nap az év egyik legjelentősebb rendezvénye Dévaványán!
Az intézmény kiemelt feladata, hogy biztosítsa az összetartás érzését, a családias hangulat és környezet biztosítását. Ezért évek óta megrendezik a nyílt napot, mivel az intézményben élőknek főként távol élnek a rokonaik. Az intézmény kitűnő helyen található, ugyanis egy Rezervátum területén helyezkedik el, mely a Kőrös-Maros Nemzeti Parkhoz tartozik. Ebből kifolyólag lehetőség van különböző szórakoztató ajándékműsorok megrendezésére, valamint a lakók életébe betekintést adó "Mosoly Kiálítás"-ra is. Biztosították, hogy alkalmi műsorszámok is helyet kapjanak a rendezvényen, ahol az itt ellátott betegek lépnek fel.


A dévaványai Borostyánkert Otthon színes programokkal várta a résztvevőket
A nyílt napon a Borostyánkert Otthon színes programokkal szórakoztatta a vendégeket


A délután folyamán lehetőség volt, hogy a hasonló tapasztalattal és korosztállyal rendelkező emberek megismerkedhessen egymással, hasznos tanáccsal lássák el egymást. A rendezvényre évről-évre több látogató jön és mindig színesítik a programokat az előző évekhez képest. Az otthon minden meghívott vendéget, hozzátartozót, érdeklődőt szívesen vendégül látott és mindenki fantasztikusan érezte magát.

G.R.