Dévaványa város

Dévaványa Város - Hírek

Díjat vehetett át Dévaványa a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban

Díjat vehetett át Dévaványa a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban


Rekordszámú település vett részt az Európai Mobilitási Héten, köztük Dévaványa is - immár harmadszor.
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium saját programjaival - Liszt Ferenc Nemzetközi Kerékpártúra, Közúti Közlekedési Környezetvédelmi Akció vagy a hagyományos rajz-, fotó- és kreatív családi pályázat - is népszerűsíti a környezetbarát közlekedési módokat. Az NFM kerékpáros kampánya, a Magyar Kerékpárosklub szervezésében megvalósult Bringázz a munkába! és a Kerékpáros Magyarország Szövetség közreműködésével zajló Kerékpárosbarát Település és Munkahely pályázatok is hozzájárultak a közös európai célok eléréséhez.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium tájékoztatása szerint oklevelet vehetett át a rendezvénysorozat helyi programjainak előkészítésében legjobban teljesítő öt önkormányzat (Dévaványa, Győr, Hajdúböszörmény, Kalocsa és Tapolca).

dévaványa

 

OKlevelet vehetett át Dévaványa a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban

 


Dévaványa Város Önkormányzata idén harmadik alkalommal rendezte meg az Európai Autómentes Napot és harmadik alkalommal érdemelte ki a legjobb szervező elismerést.

A díjátadás alkalmából Dévaványa Város Önkormányzata és a Dévaványa Felemelkedéséért Közalapítvány köszönetet mond mindazoknak, akik bármilyen segítséget nyújtottak a helyi Európai Autómentes Nap lebonyolításában. Nagyra értékeljük a lakosság érdeklődését, nagyszámú részvételét, mely igazolta, van ilyen jellegű rendezvénynek is létjogosultsága a településen.


MTI/MCOnet