Dévaványa város

Dévaványa Város - Hírek

Dévaványai kick-box hírek

Dévaványai kick-box hírek

2008. decemberében két fontos versenyen vettünk részt, ahol szép eredmények születtek...

2008. decemberében két fontos versenyen vettünk részt, ahol szép eredmények születtek.

 

6.-7.-én Szegeden Geoview Mikulás Kupa Nyílt Nemzetközi kick-box verseny és senior bajnokságon voltunk, ezen 4 versenyző vett részt: Szűcs Ádám, Szűcs Dávid, Pálfi Imre és Csentős Gábor. Két kategóriában indultunk (senior contact és light-contact), 3 bronzérmet sikerült megszereznünk. Az egyik éremszerző Szűcs Ádám, aki light-contact cadett II. +69 kg-ban a III. helyezett lett, nagy versenyzői létszám mellett. A másik két bronzérmet Csentős Gábor felnőtt kategória semi-contact és light-contact 74 kg-ban szerezte meg. A többiek (Szűcs Dávid és Pálfi Imre) sajnos nem tudtak dobogós helyezést elérni, mert igen erős mezőny elé álltak.

 

December 13-án került megrendezésre Magyarbánhegyesen az első Megyei Nyílt gyerek-serdülő ITF taekwon-do bajnokság, ahová meghívták a kick-box egyesületünket. A versenyen résztvevők: Szűcs Ádám, Szűcs Dávid és Pálfi Imre. Itt is szép eredmények születtek, mindhárom versenyző dobogós helyet szerzett magának.

 

-         Szűcs Ádám I. helyezés, amit igen könnyen hozott el.

-         Szűcs Dávid II. helyezés, az első helyről 1 ponttal maradt le, a döntő izgalmakban és feszültségben gazdag volt.

-         Pálfi Imre III. hely, most szerezte első érmét, egy hosszú és fárasztó mérkőzés után, ahol az első érvényes és tiszta találat döntött.

 

A szezon ezzel a versennyel lezárult, a versenyzőkre ezután az alapozás és felkészülés vár.

 

Az eredmények láttán remélem sokan kedvet kaptak ehhez a küzdő sportághoz, mindenkit szeretettel várok a következő időpontokon januártól a Körösladányi úti iskola tornatermében:

 

kedd:               1600 -1800                   

péntek:             1600 1800         

vasárnap:         1700-1900

 

Női önvédelmi oktatást is tartok hetente 3 alkalommal (pénteken, szombaton 1800-tól1900-ig, vasárnap 1530-tól 1630-ig a Körösladányi úti iskola tornatermében), szívesen várom az érdeklődő hölgyek jelentkezését. Az első alkalom ingyenes, aztán 300 Ft/edzés. Megtanuljuk magunkat megvédeni, a támadót ártalmatlanná tenni.

 

 

Tisztelettel: Csentős Gábor edző