Dévaványa város

Dévaványa Város - Hírek

Dévaványa idén is csatlakozott az országos TeSzedd akcióhoz

Dévaványa idén is csatlakozott az országos TeSzedd akcióhoz
Dévaványa városa az elmúlt évhez hasonlóan idén is csatlakozott a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, a Vidékfejlesztési Minisztérium és az Önkéntes Központ Alapítvány együttes szervezésében megvalósult országos TeSzedd hulladékgyűjtő akciójához.
Június 2-án került megrendezésre az országban a TeSzedd - Önkéntesen a tiszta Magyarországért névre keresztelt hulladékgyűjtő akció. Az eseményhez Dévaványa városának számos szervezete csatlakozott, köztük a Békés Megyei Nők Egyesületének Dévaványai Csoportja, Nagycsaládosok Dévaványai Egyesülete, a Borostyánkert, a Gyermekotthon, a Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény és a Dévaványa Felemelkedéséért Közalapítvány. Együttes munkájuk eredményeként megtisztult a szeméttől a Körösladányi utca és környéke, az Eötvös utca, a Túrér környéke, A Sport utca és környéke, valamint a Köztemető is.

Dévaványa is csatlakozott az országos TeSzedd akcióhoz.

175-en szedték a szemetet Dévaványán a TeSzedd napon

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, a Vidékfejlesztési Minisztérium és az Önkéntes Központ Alapítvány közös szervezésében megvalósult akcióban részt vett Pap Tibor polgármester és Novák Imre alpolgármester is. Dévaványán összesen 175 zsáknyi hulladékot szedett össze 190 önkéntes.

Fotók: devavanya.hu

-W-