Dévaványa város

Dévaványa Város - Hírek

Átadták a város új üzemcsarnokát

Átadták a város új üzemcsarnokát

A Dél-Alföldi Operatív Programra benyújtott DAOP-1.1.1/A-09-2009-008 kódszámú „Teremts esélyt! – Üzemcsarnok létesítése Dévaványán” elnevezésű pályázat keretében megépült üzemcsarnok ünnepélyes átadására 2010. december 16-án került sor.

 

 

 

Az ünnepségen a város képviselő-testületének tagjain kívül részt vett Farkas Zoltán országgyűlési képviselő, a Békés Mérnök Kft. képviseletében Filó György villamosmérnök, valamint a kivitelező részéről Layer István, a Layer Kft. ügyvezető igazgatója.

 

3_an_185_20110112100246_179.jpg

Pap Tibor, Dévaványa város polgármestere átadta a közel 78 millió forintos összköltségből felépülő épületet, mellyel megvalósult a város vezetőségének egyik rég kitűzött célja, hiszen a bármely befektető számára kiajánlható épület fontos eszköze lehet a munkahelyteremtésnek.

 

Az eredeti tervek szerint, a több mint 450 m2 alapterületű, irodákkal, étkező-pihenő, öltöző és mosdó helyiségekkel rendelkező csarnok 7 vállalkozás befogadására is alkalmas lehet.

A megvalósult projekt célja a meglévő vállalkozások támogatása, az újonnan induló kezdeményezések ösztönzése, a befektetők településünkre vonzása, és ez által a városban lévő munkahelyek számának növelése.

 

Az első betelepülő vállalkozás várhatóan februártól kezdi meg tevékenységét az üzemcsarnokunkban.