Békés város

Békés Város - Hírek

Zöld zsákba zöld hulladék

Zöld zsákba zöld hulladék

A zöld hulladékokat az ingyenesen biztosított zsákokban kihelyezve ingyenesen elszállítja Békés Város Önkormányzata a Békési Hulladékgyűjtő Kft.-vel közösen.

A zöld hulladékokat az ingyenesen biztosított zsákokban kihelyezve ingyenesen elszállítja Békés Város Önkormányzata a Békési Hulladékgyűjtő Kft.-vel közösen.                                                                         A zöld hulladékokat az ingyenesen biztosított zsákokban kihelyezve ingyenesen elszállítja Békés Város Önkormányzata a Békési Hulladékgyűjtő Kft.-vel közösen.

 

Békés Város Önkormányzata és a Békési Hulladékgyűjtő Kft. ebben az évben is ingyenesen biztosított lomb, falevél, fű elszállítására használható zsákokat.

 

A Békési Hulladékgyűjtő Kft. az alábbi időpontokban továbbra is elszállítja a kihelyezett lombzsákokat!

 

CSALÁDIHÁZAS ÖVEZETBEN HÁROMHETENTE AZ ALÁBBI NAPOKON:

2009. november 13., 2009. december 4.

 

TÖMBLAKÁSOS ÖVEZETBEN MINDEN HÉTEN, PÉNTEKEN SZÁLLÍT A KFT.:

 

            Kérjük a lakosságot, hogy csak és kizárólag a lombzsákokat helyezzék ki ingatlanaik elé a fent jelzett napokon reggel 630 ig!

            Felhívjuk mindenki figyelmét arra, hogy a kihelyezett zöld hulladék komposztálásra került, ezért csak a kiosztott zöld színű zsákokba, csak zöld hulladékot helyezzenek el.

Amennyiben a Kft. munkatársai vegyes hulladékot találnak a zsákokban, vagy a zöld hulladék más színű illetve anyagú zsákokban kerül kihelyezésre, a cég munkatársai nem szállítják el azokat, így az elszállítás kötelezettsége és költsége a tulajdonost terheli.

            Megértésüket előre is köszönjük.

Amennyiben az ingatlanukon nagyobb mennyiségben keletkezik zöld hulladék akkor többlet hulladék elszállításához a Kft-től vásárolhatnak további zsákokat.

Forrás: Békés Város Polgármesteri Hivatala