Békés város

Békés Város - Hírek

Újra Madzagfalvi Napok!

Újra Madzagfalvi Napok!

Tizenhetedik alkalommal kerülnek megrendezésre a Madzagfalvi Napok. Az esemény időpontja 2015. szeptember 04-05., péntek és szombat. A Napok mottója: „Mert a madzag összeköt.”

Itt a XVII. Madzagfalvi Napok. Az esemény időpontja 2015. szeptember 04-05., péntek és szombat. A Napok mottója: „Mert a madzag összeköt.” A mindig nagy sikerrel zajló rendezvény idén is izgalmas programokkal és remek fellépőkkel várja az érdeklődőket.

„A Madzagfalvi Napok a kapcsolatok fenntartásáról, építéséről, bővítéséről szól. A "madzag" egyszerre jelenti a hagyományt, a kapcsolatot és kapcsolódást, vagyis az összeköttetést.”

Kedvcsináló - Pillanatok a tavalyi Madzagfalvi Napokból.

A Madzagfalvi Napok idén is kifejezetten sokszínűre sikeredtek, mindenki könnyen megtalálhatja, amit szeret. Az állatkedvelőknek lehetőségük lesz megnézni a Díszmadár kiállítást, a Díszmadárkedvelők Békés Megyei Egyesületének szervezésében és lesz lehetőség kisállatok örökbefogadására „Válassz engem!” címszó alatt. A sportok kedvelőinek lesz Madzagfalvi Tenisz Kupa a sportpályán, Madzagfalvi természetjáró bicajtúra Tarhosra, Játékos sportnap a békési óvodáknak a sportpályán, ,,Együtt a sokféleségben!” - Kerekesszékes akadálypálya és érzékenyítő foglalkozás. A művészetek szerelmesei megtekinthetik a 25. Csuta Nemzetközi Művésztelep és Jantyik Mátyás festőművész jubileumi kiállítását. Lesz BMX bemutató! Fellép Sólymos Tóni és az Express zenekar, a Palmetta zenekar, Petruska András. Élő koncertet ad Somló Tamás, Tóth Vera és Kocsis Tibor. A Madzagfalvi Napok lezárásaként pedig zenés tűzijátékban gyönyörködhetünk majd. Madzagfalvi Napok. Mert a madzag összeköt.

Képforrás: madzagfalvinapok.hu

S.A.