Békés város

Békés Város - Hírek

Szeptember végén startol az iskola felújítása

Szeptember végén startol az iskola felújítása

A napokban megkezdődik a Dr. Hepp Ferenc Tagiskola felújítása. A Dél-alföldi Operatív Program keretéből megkapott támogatás a költségek 90%-át fedezi, a felújított iskolaépület előreláthatóan 2010. december 31-ig készül el.

A pályázaton elnyert támogatásból újulhat meg a Dr. Hepp Ferenc Tagiskola Békésen

Lázas készülődésben a Dr. Hepp Ferenc Tagiskola dolgozói. Az iskola helységeit a felújításhoz készítik elő.

 

Hát elkezdődik... A Dr. Hepp Tagintézmény szeptembere nem akármilyen feladatokat tartogatott gyerekeknek és dolgozóknak egyaránt. 28-án elindul az iskola felújítási program első üteme, amely az épület nyugati földszinti szárnyát érinti. Kedden, 22-én a kivitelező STRABAG KFT képviselői, Bujdosó Antal főépítésvezető és Sebestyén János építésvezető tájékoztatták az iskola dolgozóit az építkezés ütemterveiről.

A könyvtár, a technika és a kémia terem, ezek szertárai, egy fejlesztő szoba, valamint a testnevelő tanári lett átadva a felújítási munkák céljára. Két hetet vett igénybe, míg a tanárok, a karbantartók a takarítószemélyzet és az önkormányzat által rendelkezésünkre bocsátott segítők dobokba rakták a több ezer könyvet, vegyszert, kísérleti eszközt és a szemléltető eszközöket, oktatástechnikai berendezéseket. Ezeket a város más épületeiben raktároztuk el.

Hétfőre üres az iskola nyugati szárnya. Indulhat a felújítás!

 

Forrás: Dr. Hepp Ferenc Tagiskola - Király Gyula

 

A pályázaton elnyert támogatásból újulhat meg a Dr. Hepp Ferenc Tagiskola Békésen

A Dél-alföldi Operatív Program keretéből megkapott támogatás a költségek 90%-át fedezi, a felújított iskolaépület előreláthatóan 2010. december 31-ig készül el