Békés város

Békés Város - Hírek

Sportiskolai képzést indítanak a Békési Kistérségi Iskolában

Sportiskolai képzést indítanak a Békési Kistérségi Iskolában

Elsősorban a békési és a környező települések gyermekeit várják Békésre, az induló sportiskolai képzésre.

Elsősorban a békési és a környező települések gyermekeit várják Békésre, az induló sportiskolai képzésre.

 

Iskolánk, a Békési Kistérségi Iskola a 2010/2011-es tanévben két első és két ötödik osztályban beindítja a sportiskolai képzést. Heti öt testnevelés órát biztosítva, a békési sportszervezetekkel szorosan együttműködve gondoskodunk a tanulók egészséges testi fejlődéséről, igényes oktatásukról, ugyanakkor a sportágak utánpótlás-neveléséről.

 

Tájékoztatónk a Kossuth utca 4. szám alatt induló 5. osztály iránt érdeklődő tanulók és szüleik számára készült. Az osztályba a sport iránt elkötelezett, a tanulásban is kitartó tanulókat várjuk a békési kistérségből, illetve Békés megyéből.

 

A sportiskolai képzésben csapatsport és egyéni sportágak egyaránt megjelennek. Tervezett maximális osztálylétszám 25 fő. Az osztályba kerülést alkalmassági vizsga előzi meg 2010. február 10-én 8 órakor a Városi Sportcsarnokban.

 

Ezt megelőzően 2010. február 2-án 17 órakor szülői fórumot tartunk a Békés Városi Kulturális Központ „kápolna" termében. A fórumon részletes tájékoztatást adunk sport-, és oktatásszervezési terveinkről.

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

Érdeklődni Kálmán Tibor városi sportreferensnél 06-20-805-7251 telefonszámon, illetve Polgár Zoltán sportcsarnokvezetőnél lehet személyesen vagy a 06-20-528-2522 telefonszámon.

 

Forrás: Békési Kistérségi Iskola