Békés város

Békés Város - Hírek

Jég - virág

Jég - virág

2010 nyaráig tekinthető meg a "Virágos Békés" 2009 környezetszépítő verseny győzteseinek fotóiból készült kiállítás a városháza földszinti folyosóján.

2010 nyaráig tekinthető meg a

A „Virágos Békés" környezetszépítő verseny 2009 győztesei Izsó Gábor polgármesterrel

 

Első sor balról: Balázs Jánosné, Beinschródt Mihályné, Liptákné Szabó Zsófia (Teleky utcai Óvoda), Vas Mihályné, Marti Ferencné, Dudás Istvánné, Jeneiné Lagzi Mária

 

Hátsó sor balról: Varga László, Balázs János, Öreg Gábor, Fehér Imre, Izsó Gábor (Békés város polgármestere), Nánási János, Réti Sándor, Csatáriné Szabó Eszter, Szabadosné Karács Ágnes

 

 

A téli fagyos napok idején is megtekinthető a városháza földszinti folyosóján az a kiállítás, mely az idén második alkalommal meghirdetett „Virágos Békés" környezetszépítő verseny győztes fotóiból készült. A több mint félszáz nevezés túlszárnyalta a 2008-ban beadott pályázatok számát. Hét kategóriában neveztek a békési lakosok, a győztes környezeteket illusztráló képek tárlata 2010 júliusáig tekinthető meg. A fenti fotón látható békési lakosok kiemelkedő és esztétikus környezetükkel nyerték el a zsűri díjait.

 

            2010 tavaszán ismét meghirdetésre kerül a verseny, a pályázati kiírást és jelentkezési lapot keresse a Városházi Krónika tavaszköszöntő számaiban, és figyelje a www.bekesvaros.hu internetes oldalt. A verseny népszerűségét mutatja, hogy folyamatosan érkeznek a különdíj felajánlások a jövő évi díjazottak részére.

 

Forrás: Békés Város Polgármesteri Hivatala