Békés város

Békés Város - Hírek

Ingyenes lombzsákok még igényelhetők

Ingyenes lombzsákok még igényelhetők

Békés Város Önkormányzata a Békési Hulladékgyűjtő Kft.-vel idén is ingyen biztosít az őszi zöldhulladékok elszállítására lombzsákokat.

Békés Város Önkormányzata                                                                        Békési Hulladékgyűjtő Kft.
Még van lehetőség a
lakossági lombzsákok ingyenes elszállítására!

 

Békés Város Önkormányzata és a Békési Hulladékgyűjtő Kft. ebben az évben is ingyenesen biztosított lomb, falevél, fű elszállítására használható zsákokat.

 

Még az alábbi időpontok állnak a tisztelt lakosok rendelkezésére, amikor a Békési Hulladékgyűjtő Kft. ingyenesen elszállítja a kihelyezett lombzsákokat!

 

CSALÁDIHÁZAS ÖVEZETBEN: 2009. december 4. (péntek) reggel 630 ig

 

TÖMBLAKÁSOS ÖVEZETBEN: 2009. november 20. (péntek) reggel 630 ig

2009. november 27. (péntek) reggel 630 ig

2009. december 4. (péntek) reggel 630 ig

 

            Felhívjuk mindenki figyelmét arra, hogy a kihelyezett zöld hulladék komposztálásra került, ezért csak a kiosztott zöld színű zsákokba, csak zöld hulladékot helyezzenek el.

Amennyiben a Kft. munkatársai vegyes hulladékot találnak a zsákokban, vagy a zöld hulladék más színű illetve anyagú zsákokban kerül kihelyezésre, a cég munkatársai nem szállítják el azokat, így az elszállítás kötelezettsége és költsége a tulajdonost terheli.

 

Megértésüket előre is köszönjük!

 

Amennyiben az ingatlanukon nagyobb mennyiségben keletkezik zöld hulladék akkor többlet hulladék elszállításához a Kft-től vásárolhatnak további zsákokat.

 

Forrás: Békés Város Polgármesteri Hivatala