Békés város

Békés Város - Hírek

Békés Város - Sport - Asztalitenisz - Celldömölk-Békési TE 7:0

Békés Város - Sport - Asztalitenisz - A békésiek újoncot avattak Tarkó Áron személyében a válogatottakat felvonultató hazaiak ellen.
Celldömölk-Békési TE 7:0 Extraligás férfi asztalitenisz-mérkőzés, Celldömölk. A békésiek újoncot avattak Tarkó Áron személyében a válogatottakat felvonultató hazaiak ellen. A dr. Bohács Gábort nélkülöző békésiek öt szettet nyertek és Klampár közel állt a győzelemhez is Molnár ellen, de a döntő játszmában nagy csatában 11:9-re kikapott.


asztalitenisz_841_20080225122850_395.jpg




Jászkun Volán-Békési TE II. 6:12 NB I, férfi asztalitenisz-mérkőzés, Szolnok. Békési győztesek: Ifj. Balogh, Botyánszki, Sebestyén S. 3-3, Csarnai 2, az ifj. Balogh, Csarnai páros. A jól játszó békésiek nagyon fontos győzelmet arattak a szolnokiak ellen. Eger-Békési TE 13:5 NB I, női asztalitenisz-mérkőzés, Eger. Békési győztesek: Sipos 2, Császi, László, Misurák 1-1. Az eredmény nem tükrözi, hogy mennyire szoros volt a találkozó. A hazaiak öt 3:2-es mérkőzést nyertek, s ezeken a mérkőzéseken fordított eredmény is születhetett volna.

Békési TE