Békés város

Békés Város - Hírek

Békés Város - Izsó Gábor - Utazás - Kiállítás - Programajánló - Utazás Kiállítás 2008. - Békés, vizek, vízitúra

Békés Város - Utazás - Kiállítás - Programajánló - 2008. február 28. - március 2-ig tart Budapesten az Utazás Kiállítás 2008. A békési kiállítás a Hungexpo „B” pavilonjában a „8/A” szigetstandján lesz látható.
2008. február 28. - március 2-ig tart Budapesten az Utazás Kiállítás 2008. A békési kiállítás a Hungexpo „B” pavilonjában a „8/A” szigetstandján lesz látható.



Utazás Kiállítás 2008.



2008. február 28. - március 2-ig tart Budapesten az Utazás Kiállítás 2008. A békési kiállítás a Hungexpo „B” pavilonjában a „8/A” szigetstandján lesz látható. Békés megye más településeivel közösen Békés város 15 m²-en mutatkozik be. A turisztikai szakma 2008-at a vizek évének nyilvánította, ennek szellemében Békés a víziturizmusban rejlő lehetőségeket kívánja hangsúlyozni. Békés a „hidak városa” szlogent gyakran használja a tavaly átadott két városi gyalogoshíd (a Csók-híd és az Erzsébet-híd) kapcsán, amely tovább szélesítette az Élővíz-csatornán való átkelés lehetőségét. A kiállítás rangját a meghívott vendégek emelik, akik a hétvége során érkeznek, többek között Ján Süli, a szlovák konzul és kedves felesége, Domokos László, a Megyei Közgyűlés elnöke. Bánki Erik, az Országgyűlés Sport- és Turisztikai Bizottságának elnökével is találkozhatnak a kilátogatók. A Magyar Kajak Kenu Szövetség magas rangú képviselői is tiszteletüket teszik majd a békési standnál. Dr. Juhász Ágnes (MKKSZ Vízitúra Albizottság elnöke), Schmidt Gábor (MKKSZ főtitkára), valamint Vaskuti István (MKKSZ szakmai alelnöke). Pankotai Gábor, Wichmann Tamás kimagasló sportolók is látogatásukat teszik standunknál, és jelen lesz a mindenki által ismert Gyulai Zsolt is, aki jelenleg az OLLÉ Sportrendszer Kht. ügyvezető igazgatója.
A kiállítás másnapján utazik fel a békési delegációval Izsó Gábor, Békés város polgármestere a sajtónapra. Deákné Domonkos Julianna (képviselő), Balogh Gáborné („Nefelejcs” Kulturális és Hagyományőrző Egyesület vezetője), Gyumbier Ferencné (a Békés Városi Könyvtár képviseletében), ifj. Békési Zoltán (Békési Pálinka Zrt. tulajdonosa).
Látogassanak el Önök is hétvégén az Utazás Kiállításra, egy kellemes program lesz az egész család számára.

Hajdu Lívia