Békés város

Békés Város - Hírek

Amatőr Fotós Tábor indul Békés városában

Amatőr Fotós Tábor indul Békés városában

A napközis táborba július 20-ig lehet jelentkezni.

A tábornak a meseszép Dánfoki Üdülőközpont ad helyszínt. A négy napos program július 27-31-ig fog tartani. A jelentkezők között nincs korhatár, de előny, ha gyermekünk 13 évestől idősebb. A szakmai oktatók között szerepel Apáti-Nagy Lajos és Gazsó János, a Békési Fotós Klub vezetői.

 Amatőr Fotós Tábor

Amatőr Fotós Tábor a Dánfoki Üdülőközpontban.

A táborban a fotózás minden érdekes ágával és formájával ismertetik meg az oktatók az érdeklődőket. A fotósokat Bedő Dániel, Mendlik Bálint, Neogrády-Kiss Barnabás, Szűcs Marcell és Zacher Bendegúz vezeti majd. A vezetők arra fognak törekedni, hogy minden lehetőt kihozzanak gyermekünk képlátásából: „A lehető legtöbbet próbáljuk meg kihozni minden gyerek vizualitásából, kiscsoportos, esetenként személyre szabott foglalkozásokkal, így a fotósok a fotográfia számos oldalát megismerhetik, a fényképezés technikai és történeti alapjaitól – analóg és digitális képalkotó eszközökön és eljárásokon át – a kortárs és klasszikus, nemzetközi és hazai munkákig. Rengeteg tenni- és látnivalóval.”

A gyermekek megismerkedhetnek majd a Photoshop és a Bridge képszerkesztőkkel, és a tábor végére saját maguk tudják majd feldolgozni, rendszerezni, szerkeszteni képeiket. A turnus végén ezekből a képekből kiállítást rendeznek. A jelentkezési lapot a peopleteam.hu/jellap weboldalon lehet kitölteni.

 

Képforrás: peopleteam.hu/

 

S.A.