Békés város

Békés Város - Hírek

A város legjelentősebb adózóit köszöntötték

A város legjelentősebb adózóit köszöntötték

Negyedik alkalommal köszöntötték a Városházán Békés legjelentősebb adózóit

p1153412_500_460_20100122153314_604.jpg

Az újévi állófogadáson találkoztak Békés városvezetői a település legjelentősebb vállalkozóival

 

 

Balról: Bécsi Gábor (Wiener Center Kft.), Kónya Sándor (Kónya és Társa Kft.), Erdős Norbert (Békés és térsége országgyűlési képviselője, Békés város alpolgármestere), Samu Gábor (Agro-Déló Kft., Bétak Kft.), Izsó Gábor (Békés város polgármestere), Barkász Sándor (Békés-Drén Kft.)

 

 

Több mint nyolcvanan fogadták el idén Izsó Gábor polgármester Újévi Fogadásra szóló meghívását, melynek hagyományos célja, közös évértékelés és kötetlen beszélgetés a város vezetői és Békés legjelentősebb vállalkozásai között. A polgármester ünnepi beszédében is kiemelte a békési vállalkozások fontos szerepét, munkahelyteremtő tevékenységét, beszámolt a tavaly befejeződött, a folyamatban lévő és hamarosan megkezdődő beruházásokról is.

 

A város fejlesztései, így a Békési Uszoda, a buszvárók, és a decentralizált pályázatok révén sok helyi vállalkozó juthatott munkához, így közvetve a város is hozzájárult a munkahelymegtartáshoz. A 2010-es évben az inkubátorház építésével, a Dr. Hepp Ferenc Tagintézmény felújításával illetve a járóbeteg-ellátó központ fejlesztésével folytatódnak a nagyberuházások.

           

A fogadáson Andódyné Németh Andrea és Kovács Gabriella a zeneiskola tanárai és az iskola növendékei adtak elő komolyzenei darabokat, majd a Fregolina Társastánc Klub táncosai varázsoltak latin hangulatot a terembe.

A műsor végén Erdős Norbert alpolgármester, Békés és térsége országgyűlési képviselője mondott pohárköszöntőt. Szólt arról, hogy a jövőben is partnernek tekintik a vállalkozókat, mint elmondta az iparűzési adóból tavaly befolyt 250 millió forint számottevő bevételt jelentett a városnak.