Békés megye vezető hírek

Mindenki szavazzon a változásra! - interjú Farkas Zoltánnal

Mindenki szavazzon a változásra! - interjú Farkas Zoltánnal
Már csak pár nap van hátra a 2010-es választások első fordulójáig, április 11-ig. A szavazással kapcsolatban kérdeztük Békés Megye 4.választókerületének egyéni országgyűlési képviselőjelöltjét, Farkas Zoltánt kérdeztük.


 Farkas Zoltán

Békés Megye 4.választókerületének egyéni országgyűlési képviselőjelöltje, Farkas Zoltán


- Mit üzenne a választókerületében élőknek, miért érdemes elmenni szavazni?
- Egyrészt azért érdemes mindenképpen elmenni vasárnap szavazni, mert négy évenként a választások legitimációját az adja, ha minél nagyobb számban vesznek rajta részt az emberek. Természetesen arra bíztatnék mindenkit, hogy szavazzanak a változásra, mert az elmúlt 4-8 évben olyan dolgok történtek hazánkban, amelyek az ország ügyeit nem előre vitték, hanem sajnos 16 évet visszaléptünk az időben. Sok szempontból fontos, hogy Magyarországnak olyan vezetése legyen, amely képes ebből a helyzetből megtalálni a kiutat és újra jövőképet biztosítani az embereknek.

Farkas Zoltán

Mindenki szavazzon a változásra! - bíztat Farkas Zoltán Békés megyében

- Ha a 4-es számú választókerületben Önnek bizalmat szavaznak és bekerül a Parlamentbe, akkor kiemelten milyen ügyeket fog képviselni?
- Ennek a térségnek igazából a legnagyobb problémája a munkanélküliség. A foglalkoztatás élénkítése, a magyar kis- és középvállalkozások megerősítése, a mezőgazdaság talpraállítása együtt szükséges ahhoz, hogy tudjunk ezen a nehéz foglalkoztatási helyzeten változtatni. Ezt tekintem első számú feladatomnak, azon kívül persze, hogy mindez működjön, megfelelő infrastruktúra fejlesztéseket kell végrehajtani  minél gyorsabban és minél jobb minőségben.

Farkas Zoltán

Magyarországnak olyan vezetés kell, amely képes újra jövőképet biztosítani az embereknek - véli Farkas Zoltán (Fidesz)


- Ön személy szerint mit vár április 11-étől?
- Én abban bízom, hogy az emberek a változásra szavaznak és olyan felhatmazást adnak a Fidesz-KDNP parlamenti frakciójának kormányalakításra, amely a sarkalatos törvények  meghozására is elegendő lesz.

Farkas Zoltán bemutatkozó videóját itt tekintheti meg:

 


MCOnet-Kovács Tünde