Békés megye vezető hírek

Elcsúfították a fürdő falát Nagyszénáson

Elcsúfították a fürdő falát Nagyszénáson

Nemrég újult meg a nagyszénási fürdő, ám valaki úgy érezte, nem mutat jól szépen, újrafestve a fal – piros festékkel mázolták össze. Az elkövető ellen nyomozást rendelt el az Orosházi Rendőrkapitányság.

Piros festékkel csúfította el gyermeknap „alkalmából” a nagyszénási fürdő falát egy ismeretlen. Az elkövetőt nagy erőkkel keresik, annál is inkább, mert az elmúlt 2 hónapban nyilvánvalóvá vált, hogy a fürdővel kapcsolatos kisebb problémák nem véletlenül történtek – noha azokat kezdetben az üzemelés „gyermekbetegségeinek” gondolták – írta meg a beol.hu.

Több probléma fordult elő mostanság a nagyszénási fürdőben

Több probléma fordult elő mostanság a nagyszénási fürdőben

Nagyszénás közösségi oldalán egyenesen a fürdő lejáratásának nevezik az elmúlt időszakban történteket – hiszen előfordult a napozóágyak szöveteinek felvágása, a parkoló autók megkarcolása is.

Az önkormányzat a rendőrséghez fordult, feljelentést tettek az elkövető ellen – a képviselő-testület nyomravezetői díjat is megszavazott, 100 ezer forint értékben, annak, aki segít kézre keríteni a tettest. Az Orosházi Rendőrkapitányság elrendelte a nyomozást – tudta meg a beol.hu.

Fotó: nagyszenas.hu

B.A.