Békés megye közétkeztetés

A Harruckern is csatlakozott a reformprogramhoz

A Harruckern is csatlakozott a reformprogramhoz

2011.november 28-tól a Harruckern János Közoktatási Intézmény is tagja a Menza Minta=Minta Menza programnak.

harrukern-nagy_20111202131311_65.jpg

Harruckern János Közoktatási Intézmény is tagja a Menza Minta=Minta Menza programnak


Dr. Mucsi Gyula, az ÁNTSZ Dél-alföldi Regionális Intézetének tisztifőorvosa, dr. Sárosi Tamás helyettes regionális tiszti főorvos, Mikulán Róbert a Harruckern igazgatója és Prohászka Béla VENESZ-díjas mesterszakács aláírásukkal is szentesítették mindezt. Az új kezdeményezés garantálja a fiatal nemzedék egészséges étkezését.

Mikulán Róbert

Mikulán Róbert a Harruckern János Közoktatási Intézmény igazgatójaA program keretében szigorúan szabályozzák, mennyi zöldség és gyümölcs kerüljön a tányérokba, s arra is törekednek, hogy kizárólag Békés megyei termelőktől szerezzék be az élelmiszerek alapanyagát.

Pándy

A Harruckern gasztronómiai csapata készíti a Pándy Kálmán megyei kórház élelmét

Mivel idén tavasszal Gyula város önkormányzata csatlakozott a  Menza Minta=Minta Menza programhoz, a Harruckern belépésével Gyula teljes körű közétkeztetése a reformétkeztetési kezdeményezés tagja, hiszen a Harruckern gasztronómiai csapata készíti a Pándy Kálmán megyei kórház élelmét, ráadásul az intézmény ultramodern pék-cukrász tanműhelye és konzervüzeme révén valamennyi megyei fenntartású intézménybe, és rengeteg hivatalba is eljutnak a Harruckern termékei.